Στενή συνεργασία τρομοκρατών- ποινικών: Η τηλεφωνική συνομιλία Βλαστού- ιδιοκτήτη parking

Το ρουκετοβόλο πρόδωσε τον Χριστόδουλο Ξηρό;

Στενή συνεργασία τρομοκρατών- ποινικών: Η τηλεφωνική συνομιλία Βλαστού- ιδιοκτήτη parking

​Κομμάτι κομμάτι συμπληρώνεται καθημερινά το παζλ των σχέσεων τρομοκρατών-ποινικών. Αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν οι διασυνδέσεις και οι ρόλοι τους. Αυτό που μέχρι τώρα έλεγαν οι αστυνομικοί φαίνεται να παίρνει μορφή.

Χαρακτηριστική είναι τηλεφωνική επικοινωνία του Παναγιώτη Βλαστού με ιδιοκτήτη πάρκινγκ στο κέντρο της Αθήνας. Μιλούν για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια από τη Σέχτα Επαναστατών και αναφέρονται σε ένα άτομο αλβανικής καταγωγής.

Διάλογος Βλαστού- Ιδιοκτήτη parking

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ PARKING: «Όλη τη ζημιά την έχει κάνει ο Αλβανός, αυτός ο Αι…τον πιάσανε πιστεύω… χρεώνουν ότι σκοτώσανε και το Γκιόλια το δημοσιογράφο»
ΒΛΑΣΤΟΣ: «Τον Γκιόλια;»
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ PARKING: «Ναι»
ΒΛΑΣΤΟΣ: «Σώπα ρε φίλε»
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ PARKING: «Ότι είναι εκτελεστής της Σέχτας Επαναστατών ρε»
ΒΛΑΣΤΟΣ: «Και αυτός ο Αλβανός μαζί;»
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ PARKING: «Ο Αλβανός και κανά δυο άλλοι μέσα»
ΒΛΑΣΤΟΣ: «Άκου να δεις ρε, άκου να δεις»
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ PARKING: «Λοιπόν και ο Αλβανός λοιπόν….»

Ο αλλοδαπός είχε παρουσιαστεί μόνος του στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία και τώρα εκτιμάται ότι βρίσκεται στην Αλβανία. Ο ίδιος άνθρωπος γνωριζόταν καλά με τον 32χρονο Έλληνα που έχει καταδικαστεί για την πενταπλή δολοφονία στην Αγία Νάπα. Έμεναν στην κατάληψη της οδού Βαλτετσίου στα Εξάρχεια.
Τηλεφωνική συνομιλία Παναγιώτη Βλαστού με ιδιοκτήτη Parking
BΛΑΣΤΟΣ: «Αυτός που ήταν στην Κύπρο έκανε τους φόνους εκεί; Αυτός ο Αλβανός τους έκανε;»
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ PARKING: «Δεν ξέρει αν τους έχει κάνει, λένε τώρα χρεώνουν έφαγε πέντε φορές ισόβια, αυτός να πούμε, δεν ξέρει αν είναι αλήθεια»
ΒΛΑΣΤΟΣ: «Ο Αλβανός έφαγε πέντε φορές ισόβια;»
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ PARKING: «Όχι ο Έλληνας, δύο Ελληνες ήταν ο ΤΣ… και ο ΜΑΜ…, ένας που είχε μπει στον Κορυδαλό που τον χτυπήσανε οι άλλοι, οι Πυρήνες της Φωτιάς, αλλά ανακατεύεται με τους τρομοκράτες με αυτούς πρέπει να ΄ναι»

Η συνάντηση σε καφετέρια ποινικών και αναρχικών
Σε καφετέρια στο κέντρο της Αθήνας υπήρξαν συναντήσεις ατόμων που ανήκουν στον αναρχικό χώρο με ποινικούς. Ανάμεσα τους και ένας 33χρονος από τη Συρία. Εκτός από τις συζητήσεις για πυροκροτητές και όπλα, του πρότειναν να συμμετάσχει σε ληστεία. Έκανε όμως πίσω την τελευταία στιγμή.

Το ρουκετοβόλο πρόδωσε τον Χριστόδουλο Ξηρό;
Ένα σενάριο για το πως οι αστυνομικοί έφτασαν στον Χριστόδουλο θέλει να τον πρόδωσαν οι ρουκέτες και το ρουκετοβόλο. Οι κινήσεις του ανθρώπου που τον προμήθευε με τα καλάσνικοφ και τα όπλα ήταν συνηθισμένες στους λαθρεμπόρους όπλων. Όταν όμως άρχισε να αναζητά τα βλήματα RPG και το ρουκετοβόλο κίνησε υποψίες που συζητήθηκαν.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top