Αφέθηκαν ελεύθεροι οι γονείς- τέρατα που βασάνιζαν τα δύο τους παιδιά!

Καταδικάστηκαν σε 15 χρόνια φυλάκισης αλλά άσκησαν έφεση

Αφέθηκαν ελεύθεροι οι γονείς- τέρατα που βασάνιζαν τα δύο τους παιδιά!

Ένας 34χρονος Έλληνας και η 35χρονη ρουμανικής καταγωγής σύζυγός του, είχαν καταδικαστεί σε 15 χρόνια κάθειρξης, για το βασανισμό των δύο τους ανήλικων παιδιών, ενός 10χρονου αγοριού και ενός 9χρονου κοριτσιού.

Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί τον Ιούνιο του 2013 σε χωριό έξω από την Κατερίνη, όπου ζούσε η οικογένεια.

Το δικαστήριο όμως αποφάσισε να αφήσει ελεύθερους υπό όρους τους κατηγορούμενους , μέχρι την εξέταση της υπόθεσης στο Εφετείο. Την ίδια ώρα το 10χρονο αγοράκι και το 9χρονο κοριτσάκι φιλοξενούνται σε ίδρυμα ανηλίκων στην Καβάλα.

Τα παιδιά φέρονται να έζησαν φρικιαστικές στιγμές, με τους γονείς τους να τα στέλνουν να κλέβουν και να τα τιμωρούν όταν επέστρεφαν με άδεια χέρια. Χειροδικούσαν ανελέητα, τα έδεναν, τα χτυπούσαν με πλάστη και με βέργα, τα έστελναν τη νύχτα γυμνά να κοιμηθούν έξω, έκαιγαν τα χέρια τους με τσιγάρο ή με μεταλλική βέργα από τη σόμπα.

Οι φρικιαστικές λεπτομέρειες των βασανιστηρίων που βίωσαν τα παιδιά έγιναν γνωστές κατά την εκδίκασή της υπόθεσης στο Κακουργιοδικείο. Μάλιστα, η εισαγγελέας της έδρας τους είχε χαρακτηρίσει «γονείς-τέρατα».

Οι γιατροί που εξέτασαν τα δύο αδελφάκια, διαπίστωσαν ότι έφεραν εκδορές, μώλωπες, κατάγματα και εγκαύματα.

Οι γονείς στην απολογία τους ισχυρίστηκαν ότι τα παιδιά κατέθεσαν «ψέματα» και αρνήθηκαν τα πάντα περί κακοποίησης. Παραδέχτηκαν μόνο ότι κάποιες φορές τα χτυπούσαν με βέργα, αλλά για να τα συνετίσουν, ώστε να μην κλέβουν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top