ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: αστυνομικός έφτασε στην τράπεζα του Διστόμου ενώ οι δράστες ήταν μέσα!

«Γυρίζουμε ταινία!», είπαν οι δράστες - πώς έκαναν την ληστεία

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: αστυνομικός έφτασε στην τράπεζα του Διστόμου ενώ οι δράστες ήταν μέσα!

​Σε εξοχική κατοικία στη βόρεια Πελοπόννησο αναζητούν οι αστυνομικοί την κρυψώνα των ληστών της τράπεζας στο Δίστομο. Κι ενώ οι έρευνες συνεχίζονται, μάρτυρες είπαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star πως αστυνομικός ήταν στο σημείο την ώρα της ληστείας, ενώ οι δράστες απείλησαν την διευθύντρια και την οικογένειά της!

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, την ώρα της ληστείας αστυνομικός έφτασε στην τράπεζα, καθώς κάποιος από τους υπαλλήλους ενεργοποίησε τον συναγερμό. Ο αστυνομικός διαμένει στην περιοχή και φαίνεται πως ειδοποιήθηκε να σπεύσει, μέχρι να φτάσει το περιπολικό.

Ένας εκ των ληστών, που φορούσαν μάσκες σιλικόνης οι οποίες κολλούν στο πρόσωπο αλλοιώνοντας τα πραγματικά χαρακτηριστικά, μπήκε στην τράπεζα ως πελάτης, περνώντας τις ειδικές πόρτες και αμέσως έβγαλε όπλο κι άρχισε να φωνάζει στους υπαλλήλους να τις ανοίξουν, οπότε και μπήκαν οι συνεργοί τους.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι οι δράστες έβριζαν και φώναζαν προς την διευθύντρια και τον ταμία, απειλώντας ακόμα και τις οικογένειάς τους, ώστε να μην πατήσουν τον συναγερμό και να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο.

Παράλληλα, οι δράστες καθησύχα��αν τον κόσμο ότι κανείς δεν θα πάθει κάτι καθώς τους ενδιέφερε να πάρουν μόνο τα λεφτά. Μάλιστα, όταν ένας πολίτης μπήκε στην τράπεζα, ένας εκ των ληστών του είπε «μην ανησυχείς, γυρίζουμε ταινία!».

Αφού πήραν τα χρήματα, περίπου 300.000 ευρώ, και τον ταμία για όμηρο, άρχισαν την επιχείρηση για την διαφυγή τους...

Δείτε το βίντεο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για το πώς έδρασαν οι ληστές

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top