ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ: Τρεις νεκροί από αναθυμιάσεις στην Λευκάδα παραμονή της Παναγίας

Σοκαρισμένο το νησί από τον άδικο χαμό τους

ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ: Τρεις νεκροί από αναθυμιάσεις στην Λευκάδα παραμονή της Παναγίας

​Τρεις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους στην Λευκάδα έπειτα από αναθυμιάσεις μέσα σε αποστακτήριο στην Καρυά.

Πρόκειται για τους Σ.Ρ., ιδιοκτήτη του αποστακτηρίου, 63 ετών, τον Δ.Ζ. 57 ετών και τον Δ.Κ. 65 ετών. Οι δύο κατάγονταν από το χωριό Καρυά και ο άλλος από τον Κάβαλο.

Όλα συνέβησαν όταν γύρω στις τρεις το μεσημέρι της Πέμπτης οι τρεις άνδρες πήγαν στο αποστακτήριο τσίπουρου προκειμένου να καθαρίσουν μια δεξαμενή. Ο πρώτος εξ αυτών ανοίγοντας τη δεξαμενή λιποθύμησε λόγω των αναθυμιάσεων. Στη συνέχεια, ο δεύτερος στην προσπάθειά του να βοηθήσει τον πρώτο έχασε και αυτός τις αισθήσεις του, όπως και ο τρίτος, ο οποίος έσπευσε να δει τι συμβαίνει. Οι φωνές του τρίτου άνδρα πριν λιποθυμήσει αναστάτωσαν τους γείτονες, με αποτέλεσμα να μεταβούν στο σημείο.

Αμέσως ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, το οποίο έφθασε επί τόπου έπειτα από 15 λεπτά. Οι τρεις άνδρες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λευκάδας, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Όπως ανέφεραν οι γιατροί, έγιναν προσπάθειες επαναφοράς τους για περίπου 40 λεπτά, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά...

nekroi2.jpg

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα lefkasnews.gr, κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό το θλιβερό γεγονός και ειδικά οι δικοί τους άνθρωποι που μεταβαίνουν στο νοσοκομείο Λευκάδας ο ένας μετά τον άλλον.

Η κατάσταση με τα αέρια ήταν τόσο επικίνδυνη, που σύμφωνα με το lefkadanews.gr, κινδύνευσε και ένας εκ των πυροσβεστών όταν για δέκα μόλις δευτερόλεπτα έβγαλε την μάσκα του αλλά πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
��ι σοροί των άτυχων ανδρών μεταφέρονται στην Πάτρα για νεκροψία.

ΦΩΤΟ lefkasnews.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top