Θεσσαλονίκη: «Ελάτε όσο ΓΥΜΝΟΙ τολμάτε»

Στις 6 Ιουνίου ξεκινάει η 7η Διεθνής διοργάνωση Ποδηλατοδρομία

Να φορέσουν όσα λιγότερα ρούχα κα�� να κάνουν βόλτα με το ποδήλατο τους παροτρύνουν τους πολίτες, οι διοργανωτές της 7ης Διεθνούς Γυμνής Ποδηλατοδρομίας, στην Θεσσαλονίκη. Μάλιστα το σλόγκαν τους είναι: «Ελάτε όσο γυμνοί τολμάτε»

Μπορεί η χώρα μας να έχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα αλλά όλοι πιστεύουν ότι η ποδηλατοδρομία θα δώσει έναν αέρα αισιοδοξίας στους πολίτες αφού έχει ειρηνικό και ταυτόχρονα καλλιτεχνικό χαρακτήρα.

Στολισμένα με ζωγραφιές ποδήλατα αλλά και σώματα, αξεσουάρ, χρώματα και μουσική θα είναι τα όπλα των διοργανωτών για να διεκδικήσουν «ολοένα και φιλικότερες προς τον άνθρωπο, το περιβάλλον και το ποδήλατο, πόλεις».

Να σημειωθεί ότι η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία είναι μια αυτό- οργανωμένη δράση από πολίτες και υποστηρίζεται από τις συλλογικότητες Παιδιά Εν Δράσει και Οικολογική Κίνηση Θεσσαλονίκης. Φέτος, διοργανώνεται με την υποστήριξη και συμμετοχή της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2014.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top