Παλαιό Φάληρο: Βρέθηκε το αμάξι των δραστών του πρωινού μακελειού- Κηλίδες αίματος στο όχημα

Σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό τους

Παλαιό Φάληρο: Βρέθηκε το αμάξι των δραστών του πρωινού μακελειού- Κηλίδες αίματος στο όχημα

Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, οι οποίοι το πρωί άνοιξαν πυρ κατά αστυνομικών στο Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν το αμάξι των δραστών κοντά σε νοσοκομείο της παραλιακής και αυτό που έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση, είναι το γεγονός ότι το αμάξι δεν είναι κλεμμένο.

Πρόκειται για ένα όχημα μάρκας Volkswagen τύπου Passat, στο οποίο μάλιστα υπήρχαν και κηλίδες αίματος.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πώς κάποιος από τους δράστες τραυματίστηκε και για αυτό έχουν πάρει δείγμα αίματος, προκειμένου να διαπιστώσουν σε ποιον ανήκει.

Το ιστορικό της συμπλοκής

Αστυνομικοί έλαβαν κλήση λίγο μετά τις 11:00 για σειρά διαρρήξεων σε μονοκατοικίες επί τις οδού Δεληγιώργη στον Πειραιά. Μάλιστα σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες οι δράστες είχαν βάλει στόχο τρία σπίτια στους αριθμούς 23, 24 και 26.

Όταν κατέβηκαν από τις μηχανές για να ελέγξουν το χώρο είδαν ένα μαύρο αυτοκίνητο να αναπτύσσει ταχύτητα και να απομακρύνεται από την περιοχή κινούμενο μάλιστα ανάποδα στο ρεύμα του δρόμου. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες στο αυτοκίνητο επέβαιναν 3 έως 4 άτομα.

Οι άνδρες της ΔΙΑΣ ακολούθησαν το αυτοκίνητο και κοντά στο πάρκινγκ του σταδίου Καραϊσκάκης στην οδό Δαβάκη κατάφεραν να το εγκλωβίσουν.

Όταν κατέβηκαν από τις μηχανές για να ελέγξουν τους επιβαίνοντες ο οδηγός πάτησε γκάζι και με μεγάλη ταχύτητα πέρασε κυριολεκτικά πάνω από μια από τις μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ μπαίνοντας ανάποδα στην πάροδο της Καραολή Δημητρίου.

Την ώρα εκείνη φαίνεται πως ένας από τους δράστες πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών όμως η σφαίρα δεν βρήκε στόχο.

Οι αστυνομικοί απάντησαν στα πυρά με στόχο τα λάστιχα του αυτοκινήτου, δεν κατάφεραν όμως να το ακινητοποιήσουν και λόγω του χτυπήματος στη μηχανή σταμάτησαν την καταδίωξη και ενημέρωσαν για ενισχύσεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top