Κίνδυνος σε σχολείο: κατέρρευσε τμήμα της οροφής!

ΔΕΙΤΕ τις φωτογραφίες-«Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα» λένε κάτοικοι της περιοχής

Κίνδυνος σε σχολείο: κατέρρευσε τμήμα της οροφής!

​Τμήμα της οροφής κατέρρευσε, λίγα λεπτά μετά την αποχώρηση των μαθητών, στο διάδρομο του γυμνασίου-λυκείου Δρυμού, στο δήμο Ωραιοκάστρου.

DRYMOS2.jpg
«Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα», λένε κάτοικοι της περιοχής εκφράζοντας την ανησυχία τους για το τι μπορεί να συμβεί σε περίπτωση σεισμού, ενώ βουλευτές του ΚΚΕ κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή.

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα μετά το τελευταίο κουδούνι, που σήμανε τη λήξη των μαθημάτων, οι 480 μαθητές του γυμνασίου-λυκείου Δρυμού βγήκαν από τις τάξεις τους και κατευθύνθηκαν προς τον έξοδο του σχολείου.

Ελάχιστα λεπτά μετά την αποχώρησή τους, ένα τμήμα της οροφής (περίπου 3 τ.μ.) κατέρρευσε στο διάδρομο, πάνω από τη σκάλα.

«Έπεσαν σοβάδες από το ταβάνι, το οποίο είχε διαβρωθεί λόγω της βροχής. Ευτυχώς δεν υπήρχαν παιδιά στο σχολείο», ανέφερε η εντεταλμένη σύμβουλος για θέματα Παιδείας του δήμου Ωραιοκάστρου, Ειρήνη Κεπετζή.

drymos3.jpg
Πρόσθεσε, δε, πως σήμερα έγιναν κανονικά τα μαθήματα, αφού καθαρίστηκε η σκάλα και αύριο θα ξεκινήσουν εργασίες από την τεχνική υπηρεσία.

«Από τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοί»

Επικίνδυνες χαρακτηρίζουν τις συνθήκες, μέσα στις οποίες παρακολουθούν τα μαθήματά τους οι μαθητές του γυμνασίου-λυκείου Δρυ��ού, οι βουλευτές του ΚΚΕ, Θεοδόσης Κωνσταντινίδης και Ελένη Γερασιμίδου, οι οποίοι κατέθεσαν ερώτηση προς τους υπουργούς Παιδείας, Εσωτερικών και Οικονομικών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top