"Mάρτυρας Ε" για "Χρυσή Αυγή": «Σφάζαμε αρνιά για να μάθουμε να κόβουμε καρωτίδες»

«Ήθελαν κατάλυση του πολιτεύματος-Θα έμπαιναν με τανκς στη Βουλή»

"Mάρτυρας Ε" για "Χρυσή Αυγή": «Σφάζαμε αρνιά για να μάθουμε να κόβουμε καρωτίδες»

Τέλος δεν έχουν οι σοκαριστικές μαρτυρίες για τη δράση της «Χρυσής Αυγής», καθώς το ένα μετά το άλλο τα στόματα έχουν αρχίσει ν΄ανοίγουν!

Συγκλονιστική είναι η κατάθεση του Μάρτυρα Ε΄ η οποία «καίει» για τα καλά την Χ.Α:

  • “Σφάζαμε αμνοερίφια για να μάθουμε να σκοτώνουμε στην καρωτίδα”:

«Γνωρίζω ότι στελέχη της Χ.Α εκπαιδεύονταν από τον Νίκο Μίχο, νυν βουλευτή Ευβοίας της Χ.Α, εκδοροσφαγέα στο επάγγελμα, στην εξουδετέρωση αντιπάλων με χρήση μαχαιριών. Για το λόγο αυτό, πραγματοποιούνταν σε μαντριά περιοχών της Αττικής, (Μαλακάσα κτλ), «εκπαιδευτικές» μαζικές σφαγές αμνοεριφίων σε στάνες, προκειμένου να διδαχτεί η τεχνική των χτυπημάτων με μαχαίρι στην καρωτίδα. Έχω μάθει ότι ο Μίχος προωθούσε όπλα σε διάφορα μέλη της οργάνωσης, και όταν λέω προωθούσε, δεν εννοώ διέθετε δωρεάν, αλλά πωλούσε έναντι τιμήματος. Έχω ακούσει ακόμα ότι γίνονταν βολές με πυροβόλα όπλα σε ερημική περιοχή στην Παλαιά Πεντέλη».

  • “Θα μπούμε με τανκς στη Βουλή”- Ήθελαν κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος:

«Το σημαντικό για μένα δεν είναι η στρατιωτική εκπαίδευση αλλά η ιδελογική κατήχηση και η πλύση εγκεφάλου νεοσύλλεκτων στελεχών. Για την είσοδο μας σε πυρήνα, διδάσκονταν αμέσως ο ναζιστικός χαιρετισμός. Ήταν επιθυμητό από την οργάνωση να γίνεται τατουάζ στο ένα χέρι το σύμβολο των SS, η νεκροκεφαλή, δηλαδή tottenkopf, και στο άλλο χέρι η σβάστικα σε διάφορες παραλλαγές. Οι νεοσύλλεκτοι έπρεπε ν΄αγοράζουν βιβλία ναζιστικού περιεχομένου, για να γνωρίζουν τον εχθρό. Πάντως αυτό που μας έλεγαν στις κατηχήσεις, είναι ότι σκοπός της Χ.Α είναι η κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος. Χαρακτηριστικά, έλεγαν ότι θα μπούμε στη Βουλή με τανκς».

  • “Σκληρή τιμωρία, ξυλοδαρμός και εξευτελισμός στους ανυπάκουους”

«Η πειθαρχία είναι το παν. Κάθε παρέκκλιση από τις αρχές της οργάνωσης επέφερε αυτόματα σκληρότατη τιμωρία, άγριους ξυλοδαρμούς και δημόσιους εξευτελισμούς. Έχει τύχει να παρευρεθώ σε τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις. ��ε κάποιες περιπτώσεις, βάζουν πολύ δυνατά μουσική για να μην ακούγονται οι φωνές αυτών που τρώνε ξύλο», καταλήγει ο νέος προστατευόμενος μάρτυρας.




Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top