«Ελλάδα σε μισώ»: Το μήνυμα απόγνωσης από 37χρονη Ιταλίδα που έζησε εφιάλτη στην Κω

Βρέθηκε ημίγυμνη στην Αρχαία Αγορά - «Δεν θυμάμαι τίποτα» ισχυρίζεται

«Ελλάδα σε μισώ»: Το μήνυμα απόγνωσης από 37χρονη Ιταλίδα που έζησε εφιάλτη στην Κω

Πρώτη δημοσίευση: 26/08/13, 23:48

Με ένα μήνυμα απόγνωσης που έλεγε (μεταξύ άλλων) «Ελλάδα σε μισώ» ανακοίνωσε στους φίλους τους η 37χρονη Ιταλίδα Κιάρα Μπόφο την τρομακτική εμπειρία της στην Κω, στην οποία έκανε μόνη της διακοπές.

«Είμαι ζωντανή από θαύμα. Ολοκλήρωσα τις διακοπές μου στο νοσοκομείο. Ελλάδα σε μισώ. Η φτώχεια σε οδηγεί να κάνεις τρελά πράγματα. Με απήγαγαν και κόντεψαν να με στραγγαλίσουν. Ευτυχώς δε θυμάμαι τίποτα» έγραψε η 37χρονη γυναίκα, η οποία βρέθηκε πριν από λίγες μέρες αιμόφυρτη και ημίγυμνη σε αρχαιολογικό χώρο της Κω.

1eeeeeeee.jpg
Όπως έγινε γνωστό, όταν βρέθηκε η 37χρονη γυναίκα, της είχαν κλέψει την τσάντα, το κινητό τηλέφωνο και τα κοσμήματα που φορούσε. Την εντόπισαν διερχόμενοι και ειδοποίησαν άμεσα το ασθενοφόρο, το οποίο την μετέφερε στο νοσοκομείο.

Η Κιάρα είχε υποστεί σοκ και έλεγε ότι δεν θυμόταν τίποτα. Αλλά και όταν συνήλθε από το σοκ, πάλι δεν θυμόταν τίποτα. Το μόνο που θυμάται -όπως τόνισε η ίδια- είναι να βρίσκεται για δείπνο το βράδυ της περασμένης Πέμπτης μαζί με ανθρώπους που γνώρισε στην Κω. Από εκεί και πέρα και μέχρι το πρωί της επόμενης μέρας, το μυαλό είναι «κενό», όπως εξομολογείται.

2eeeeeeee.jpg
Η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera αναφέρει πως τα πρώτα λόγια της 37χρονης ήταν προς τον πατέρας της, στον οποίο δήλωσε: «Μπαμπά, είμαι καλά. Αλλά ήθελαν να με πνίξουν»

Η υπόθεση ερευνάται από την τοπική αστυνομία, ωστόσο ακόμη δεν υπάρχουν στοιχεία για την εθνικότητα και την ηλικία των δραστών.

Η κατάθεση της Ιταλίδας για το ποιους είχε συναντήσει στην Κω και με ποιους βρισκόταν το προηγούμενο βράδυ αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για να φανεί εάν έχει υποστεί σεξ��υαλική κακοποίηση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top