Μόνο στο star.gr:Σε βαρύ κλίμα το τελευταίο "αντίο" στον Τόμας Πρωτόπαπα-Ράκος οι συγγενείς του

Δεκάδες νέα παιδιά με δάκρυα στα μάτια στην επιμνημόσυνη δέηση

Μόνο στο star.gr:Σε βαρύ κλίμα το τελευταίο "αντίο" στον Τόμας Πρωτόπαπα-Ράκος οι συγγενείς του

Πρώτη ανάρτηση: 24/05/2013 12: 28

Στις 12 ακριβώς ξεκίνησε η επιμνημόσυνη δέηση για τον 25χρονο ηθοποιό, Τόμας Πρωτόπαπα στην Παναγία Μαρμαριώτισσα στο Χαλάνδρι, η οποία κράτησε περίπου 45 λεπτά.

Picture 005.jpg
Στο ιερό της εκκλησίας ήταν ένα τραπέζι σκεπασμένο με ένα λευκό κεντημένο τραπεζομάντηλο. Πάνω δύο κεριά, λευκά λουλούδια, μια φωτογραφία του ηθοποιού και κόλλυβα. Όλα μέσα στην εκκλησία ήταν λιτά και απλά.

Picture 013.jpg
Στην πρώτη σειρά, μπροστά από την φωτογραφία του καθόταν ο πατέρας, η μητέρα, ο αδερφός του και η γιαγιά του. Ήταν όλοι ράκος.

Απαρηγόρητη η κοπέλα του Τόμας, Ιωάννα Ζεμπερλίγκου, η οποία δεν κάθισε στην πρώτη σειρά με την οικογένεια, αλλά στην τρίτη περιστοιχιζόμενη από τις φίλες της, που την κράταγαν αγκαλιά και προσπαθούσαν να την παρηγορήσουν, καθώς σε όλη την διάρκεια της δέησης έκλαιγε γοερά με το κεφάλι σκυμμένο και τα χέρια στο πρόσωπό της.

Picture 009.jpg
Μετά το «Χριστός Ανέστη» οι κοντινοί συγγενείς του ηθοποιού αγκαλιασμένοι, άρχισαν να κλαίνε, ενώ όλη η εκκλησία ξέσπασε σε λυγμούς, όταν εκφώνησε ένα συγκλονιστικό λόγο ο πατήρ Βασίλειος, ο πνευματικός του Τόμας.

stefania.jpg23.jpg

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα «βαρύ» μέσα και έξω από τον ιερό ναό, όπου παρέμειναν αρκετοί φίλοι του, οι οποίοι δεν άντεξαν να μπουν στην εκκλησία.

Οι επόμενες μέρες της οικογένειας Πρωτόπαπα είναι στον "αέρα". Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πότε ��α αναχωρήσει η οικογένεια για το Λονδίνο, αφού όπως είπε και ο θείος του Τόμας στο star.gr που ήταν εκεί, "η ζωή του αδερφού μου έχει ανατραπεί". Ο 25χρονος ηθοποιός θα ταφεί στον τάφο της οικογένειας στο Λονδίνο και δεν θα γίνει καύση του σώματος του, όπως αρχικά είχε ακουστεί.
Παράλληλα, ο κύριος Πρωτόπαπας, μας είπε πως ούτε το πόσο θα μείνουν οι γονείς του Τόμας στο Λονδίνο είναι σίγουρο ακόμα.
Όσο για τον οδηγό που τραυμάτισε θανάσιμα τον ηθοποιό; O θείος του Τόμας λέει πως "δεν μας ενδιαφέρει", αφήνοντας να εννοηθεί πως οι δυο πλευρές μετά το ατύχημα δεν είχαν καμία επικοινωνία.
Πλέον, το θέμα έχει πάρει τη νομική οδό, κάτι το οποίο είχε γίνει από την πρώτη στιγμή του ατυχήματος.
Από επώνυμους βρέθηκαν εκεί οι ηθοποιοί και συνάδελφοί του στους "Βασιλιάδες" Ν. Αναδιώτης, Β. Ανδρίτσου, Κ. Γερονικολού και Π. Βλάχος. Βρέθηκε επίσης και πολύς απλός κόσμος όλων των ηλικιών.

Ο Πάνος Βλάχος

panos.jpg
Ο Νίκος Αναδιώτης

Picture 015.jpg
Η Κατερίνα Γερονικολού

Γερονικολού.jpg



Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top