Ναόμ Τσόμσκι:«Η Γερμανία θέλει να πάρει οτιδήποτε πολύτιμο έχει η Ελλάδα»

Κάντε κλικ και δείτε την λύση που προτείνει ο κορυφαίος Αμερικανός φιλόσοφος

Ναόμ Τσόμσκι:«Η Γερμανία θέλει να πάρει οτιδήποτε πολύτιμο έχει η Ελλάδα»

Πεπεισμένος πώς η Γερμανία θέλει να πάρει όλο τον πλούτο από την Ελλάδα και να επιβάλει συνθήκες… σκλαβιάς στον πληθυσμό δηλώνει ο κορυφαίος Αμερικανός φιλόσοφος, Νόαμ Τσόμσκι.

«Υπάρχουν άνθρωποι στη Γερμανία που θέλουν να αποκτήσουν οτιδήποτε πολύτιμο υπάρχει στην Ελλάδα, επιβάλλοντας συνθήκες οικονομικής σκλαβιάς και ψυχολογική πίεση στους Έλληνες», είπε συγκεκριμένα μιλώντας στο φιλανθρωπικό ίδρυμα RDS στο Δουβλίνο.

Ο κ. Τσόμσκι, ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς στην κρίση της Ευρωπαϊκή Ενωση και στην κατάσταση της Ελλάδας, πρότεινε την δημιουργία ενός ισχυρού μετώπου των χωρών του Νότου.

Όπως χαρακτηριστικά είπε πρέπει να ενωθούν η Ελλάδα, η Ισπανία, η Πορτογαλία και η Ιταλία προκειμένου ο Νότος να βάλουν ένα φρένο στις «απάνθρωπες διεκδικήσεις του Βορρά».

Επιπλέον, υπογράμμισε πώς τώρα είναι η ευκαιρία να γίνει κάτι τέτοιο, επειδή ο αντιγερμανισμός βρίσκεται σε έξαρση, γιατί μια τέτοια περίοδο υπάρχουν περιθώρια για σοβαρές διεκδικήσεις.

Τέλος, ο κ. Τσόμσκι άφησε αιχμές εναντίον του Μάριο Ντράγκι και των χειρισμών του, ενώ αναφερόμενος στο αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος είχε ζητήσει τη στήριξη της Ελλάδας από τις Βρυξέλλες, το χαρακτήρισε σωστ��.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top