H κρίση χτύπησε και τον Άγιο Βαλεντίνο: Λεφτά… αισθήματα δεν υπάρχουν

Στο... ράφι μένουν καρδούλες, αρκουδάκια και λουλούδια!

H κρίση χτύπησε και τον Άγιο Βαλεντίνο: Λεφτά… αισθήματα δεν υπάρχουν

Μπορεί να είσαι ερωτευμένος, να έχεις πεταλουδίτσες στο στομάχι σου, αλλά σίγουρα σκέφτεσαι πως δεν είναι καιρός για… φρουρού και αρώματα! Δεν έχεις άδικο βέβαια και το έχουν καταλάβει ακόμα και οι ανθοπώλες και οι καταστηματάρχες!

Παραμονή σήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και αν κάνεις μια βόλτα στα μαγαζιά δεν θα καταλάβεις ότι αύριο Πέμπτη γιορτάζει ο έρωταςΟι βιτρίνες των καταστημάτων είναι στολισμένες λιτά έως καθόλου καθώς κοστίζουν, ενώ οι νέοι ψάχνουν πιο… οικονομικούς τρόπους για να δείξουν τον έρωτά τους.

«Κάθε πέρυσι και χειρότερα. Όσο περνάνε τα χρόνια, αναπολούμε τις εποχές όταν δεν προλαβαίναμε τις παραγγελίες των Ερωτευμένων» λέει ο κ. Αριστοτέλης, ιδιοκτήτης ανθοπωλείου στο κέντρο της Αθήνας. «Όταν εμείς αγοράζαμε το τριαντάφυλλο από την αγορά με 1,20 ευ��ώ, το λιγότερο που μπορούμε να το πουλήσουμε είναι 3 ευρώ. Αλλά ακόμα και ατό το ποσό είναι πολύ για τον κόσμο» αναφέρει.

Στο… ράφι εκτός από τα τριαντάφυλλα μένουν και τα λούτρινα αρκουδάκια αλλά και οι καρδούλες που κάποτε γίνονταν ανάρπαστα την Ημέρα των Ερωτευμένων!

Έτσι, επειδή η τσέπη των νέων δεν σηκώνει τις ρομαντικές χειρονομίες των προηγούμενων ετών, οι περισσότεροι θα την βγάλουν φέτος στο σπίτι, αφού φτιάξουν ατμόσφαιρα και μαγειρέψουν κάτι ξεχωριστό! Καλό είναι και αυτό, μιας και ο έρωτας περνάει από το… στομάχι!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top