Ανεπιθύμητοι στις φυλακές των Γρεβενών ο δράκος της Πάρου με τον δράκο της Ξάνθης!

Τρώνε και προαυλίζονται μόνοι τους-Είναι στο ίδιο κελί

Ανεπιθύμητοι στις φυλακές των Γρεβενών ο δράκος της Πάρου με τον δράκο της Ξάνθης!

​Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του ανθρωπόμορφου τέρατος της Πάρου, που δεν δίστασε να πολτοποιήσει το κεφάλι της 15χρονης Μυρτούς και που νόμισε ότι εμπαίζοντας τις διωκτικές και δικαστικές αρχές για το νεαρό της ηλικίας του θα είχε ευνοϊκότερη μεταχείριση.

Έξι μήνες μετά την προφυλάκισή του στις φυλακές ανηλίκων του Αυλώνα, ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να αντιμετωπιστεί ως ενήλικος κι έτσι μεταφέρθηκε στις φυλακές Γρεβενών, όπου θα παραμείνει μέχρι να φτάσει η υπόθεσή του στις δικαστικές αίθ��υσες!

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των φυλακών Αυλώνα, «δεν τον ήθελαν ούτε οι συμπατριώτες του. Απειλούσαν να τον λιντσάρουν καθώς θεωρούσαν ότι με την πράξη του πρόσβαλε τον λαό τους. Ήταν ατάραχος, ψύχραιμος και έμοιαζε μεγαλύτερος σε ηλικία, αλλά δήλωνε ανήλικος. Το γεγονός ότι δεν έχει χαρτιά του δίνει το πάτημα να δηλώνει ότι θέλει. Τελικά πριν από λίγες ημέρες, οδηγήθηκε με εντολή του εισαγγελέα στις φυλακές ενηλίκων στα Γρεβενά.», δήλωσε.

Κι εκεί όμως οι κρατούμενοι δεν τον υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες, αναγκάζοντας έτσι για μία ακόμη φορά τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους να τον μεταφέρουν σε ειδικό χώρο κράτησης.

Πλέον μοιράζεται το ίδιο κελί με τον Δράκο της Ξάνθης, τον 27χρονο Χρήστο Παπάζογλου που βίασε και έκαψε ζωντανή την άτυχη Ζωή Δαλακλίδου!

Οι δυο τους είναι ανεπιθύμητοι γι΄ αυτό προαυλίζονται μαζί και τρώνε μόνοι τους, κρατούνται σε ειδική υποπτέρυγα μαζί με κατάδικους για σεξουαλικά εγκλήματα, οι οποίοι βρίσκονται εκεί υπό τον φόβο βίαιων αντιδράσεων!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top