"Έγκλημα πάθους" πίσω από το φρικτό έγκλημα στην Ξάνθη. Bίασαν και έκαψαν ζωντανή 34χρονη

Συγκλονισμένος ο τραγικός πατέρας. ΔΕΙΤΕ τι είπε για την άγρια δολοφονία

"Έγκλημα πάθους" πίσω από το φρικτό έγκλημα στην Ξάνθη. Bίασαν και έκαψαν ζωντανή 34χρονη

Πρώτη ανάρτηση: 27/12/2012 17:24​

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο για τη φρικιαστική δολοφονία στην Ξάνθη, όπου βίασαν, βασάνισαν και έκαψαν ζωντανή μία 34χρονη γυναίκα, κόρη γνωστού επιχειρηματία, έξω από το πατρικό της σπίτι.
Οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως είναι ανατριχιαστικές, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία δεν αποκλείεται να πρόκειται για έγκλημα πάθους, καθώς τα κλειδια της βρέθηκαν στην εξωτερική πόρτα, που σημαίνει ότι την περίμενε κάποιος που πιθανότατα την γνώριζε.

03.jpg

Σοκαρισμένος από το θέαμα ο ιατροδικαστής

Σε δηλώσεις του ο ιατροδικαστής ανέφερε ότι η 34χρόνη έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, ακατάσχετη αιμορραγία στα γεννητικά όργανα και εγκαύματα δευτέρου και τρίτου βαθμού. Ο συνδυασμός αυτών των τριών ήταν σύμφωνα με τον ίδιο η αιτία του θανάτου της 34χρόνης.

«Είμαι 12 χρόνια ειδικός και πρώτη φορά βλέπω τον συνδυασμό των τριών αυτών πραγμάτων. Και χτυπήματα και σεξουαλική κακοποίηση και εγκαύματα, μάλιστα εν ζωή» δήλωσε συντετριμμένος.

Τι κατέθεσε η φίλη της στους Αστυνομικούς

Η φίλης της άτυχης γυναίκας είναι ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή πριν το αποτρόπαιο έγκλημα καθώς οι δυο τους γύριζαν από νυχτερινή έξοδο και χωρίστηκαν μόλις δύο στενά πιο κάτω.

Όπως κατέθεσε η φίλη της η 34χρονη δεν είχε κάποια ερωτική σχέση αυτό το διάστημα και ότι δεν τις είχε αποκαλύψει ότι μπορεί να δεχόταν απειλές.

Τι είπε ο τραγικός πατέρας

Στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή "Μίλα" μίλησε ο τραγικός πατέρας της άτυχης κοπέλας ξεσπώντας σε κλάματα..."Τι να πως ήρθε το κορίτσι μου στο σπίτι, έβαλε το κελειδί στην εξώπορτα της πολυκατοικίας, και μετά το πήραν, το βίασαν, το σκότωσαν, του βαλαν φωτιά. Και βλέπαμε εμείς πάνω από το μπαλκόνι... "καίγεται άνθρωπος" φώναζαν από τις οικοδομές. 'Έσβησαν τη φωτιά και μετά βλέπω εγώ τα κλειδιά της κόρης μου στην πόρτα...".

"Ήταν καλό κορίστι, χαμογελαστό, δεν είχε με κανέναν διαφορές", συμπλήρωσε. (Κάντε κλικ και δείτε το σχετικό απόσπασμα)

Το χρονικό


Όπως σας γράψαμε νωρίτερα από το star.gr, η άτυχη γυναίκα που κατοικεί στη Θεσσαλονίκη και είχε έρθει στο πατρικό της για τις μέρες των Χριστουγέννων, είχε μόλις επιστρέψει από διασκέδαση μαζί με φίλη της, η οποία την αποχαιρέτησε δύο στενά πιο κάτω από το πατρικό της σπίτι.

Η άτυχη κοπέλα δεν πρόλαβε να βάλει το κλειδί στην πόρτα όταν της επιτέθηκαν άγνωστος ή άγνωστοι δράστες. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων η κοπέλα, βιάστηκε και στη συνέχεια της έβαλαν φωτιά χρησιμοποιώντας βενζίνη από μηχανάκι που ήταν στην πυλωτή.

05.jpg

Ο μαρτυρικός θάνατος της κοπέλας σημειώθηκε ακριβώς κάτω από το μπαλκόνι του διαμερίσματος των γονιών της ενώ οι γείτονες την άκουγαν να ουρλιάζει και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Η τραγική ειρωνεία είναι πως όταν ακούστηκαν οι φωνές και ξύπνησε η γειτονιά, οι ένοικοι, ανάμεσά τους και ο πατέρος και ο αδελφός της 34χρονης, είδαν δύο μηχανάκια να φλέγονται κοντά στην είσοδο.

Αφού άρχισαν να σβήνουν τη φωτιά με λάστιχο, οι γείτονες διαπίστωσαν ότι στις φλόγες έχει τυλιχτεί και ένας άνθρωπος!!!

Τότε διαπίστωσαν ότι στην είσοδο της πολυκατοικίας είχαν μείνει τα κλειδιά της. Οι γονείς της 34χρονης πήραν τηλέφωνο στο κινητό της χωρίς να απαντά και τότε διαπίστωσαν ότι το παιδί τους είχε απανθρακωθεί!

Το σοκ ήταν τεράστιο για όλους και για τους άνδρες της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ, στη θέα της άτυχης κοπέλας, κόρης γνωστού επιχειρηματία της πόλης.

Στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και η ηγεσία της Αστυνομίας της ΑΜΘ. Οι άνδρες της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, μελετούν το σημείο του εγκλήματος ενώ ο Ιατροδικαστής κ. Παυλίδης θα αποφανθεί για τις συνθήκες θανάτου μετά τη διενέργεια νεκροψίας που είναι σε εξέλιξη.


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top