Τι έκανε το Civic Type-R στο 1ο σκέλος του Rally Monte Carlo

Θετικό ξεκίνημα για το ελληνικό πλήρωμα

Τι έκανε το Civic Type-R στο 1ο σκέλος του Rally Monte Carlo
Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε στις 22 Ιανουαρίου 2015, η προσπάθεια του ελληνικού πληρώματος του Civic Typer-R με οδηγό το Δημήτρη Δριβάκο και συνοδηγό την Κατερίνα Μπαντέ στο 1ο σκέλος του 83ο Rallye Automobile Monte Carlo.

Το ελληνικό πλήρωμα του Civic Type-R της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., Επίσημος Εισαγωγέας – Διανομέας Honda στην Ελλάδα τερμάτισε αργά χθες το βράδυ το 1ο σκέλος του 83ου Rallye Automobile Monte Carlo χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα μετά τις δύο πρώτες ειδικές διαδρομές του αγώνα.

Ο οδηγός του Civic Type-R Δημήτρης Δριβάκος μετά την ολοκλήρωση των ειδικών διαδρομών δήλωσε: «ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος με πολλές εναλλαγές των καιρικών και οδηγικών συνθηκών, Χαρακτηριστικά θα ήθελα να τονίσω ότι ενώ η πρώτη ειδική διαδρομή ήταν καλυμμένη με πάγο και ήταν απαραίτητη η χρήση ελαστικών με καρφιά, στη δεύτερη ειδική διαδρομή ο πάγος είχε λιώσει και υπήρχε πολύ λάσπη. Eίμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε στο 2ο σκέλος του αγώνα και να καλύψουμε με επιτυχία τις έξι ειδικές διαδρομές.»

Βαγγέλης Γκούμας




Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top