Εθνική Ομάδα Πόλο Γυναικών: "Εμείς φταίμε που αποκλειστήκαμε κι όχι η Πολιτεία!"

Κατέκτησαν την 6η Θέση στους Προλυμπιακούς της Τεργέστης

Εθνική Ομάδα Πόλο Γυναικών: "Εμείς φταίμε που αποκλειστήκαμε κι όχι η Πολιτεία!"
Το μεσημέρι της Δευτέρας επέστρεψε στην Ελλάδα, η Εθνική ομάδα Γυναικών υδατοσφαίρισης, χωρίς να έχει καταφέρει να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση στο��ς Ολυμπιακούς του Λονδίνου, αλλά έχοντας κατακτήσει την 6η θέση στο Προολυμπιακό της Τεργέστης.

Με την απογοήτευση να μην κρύβεται από τα μάτια τους, αλλά και με την ελπίδα να ξεπεραστεί η ήττα της Τεργέστης, οι παίκτριες επιδιώκουν να βλέπουν το μέλλον της Εθνικής με αισιοδοξία. "Έτσι είναι ο αθλητισμός. Υπάρχει η επιτυχία και η αποτυχία. Και γι’ αυτό εκτιμάς περισσότερο την επιτυχία. Αν όμως παίρναμε όλο πρωτιές, δεν θα το εκτιμούσαμε τελικά. Ήμασταν χειρότερες από την Ισπανία στο μεταξύ μας παιχνίδι, και αποκλειστήκαμε δίκαια. Όμως, οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στα δύσκολα, γιατί εκεί είναι το σημείο που πρέπει να ανακάμψεις και να συνεχίσεις την προσπάθειά σου. Έχουμε κουράγιο και θα τα καταφέρουμε", δήλωσε η Αλεξάνδρα Ασημάκη.

Ακόμη, η ίδια αναφέρθηκε στο δύσκολο κομμάτι της αποχώρησης των συμπαικτριών τους Λαρά και Μελιδώνη, καθώς και ότι η «Πολιτεία» δεν είναι υπεύθυνη για την αποτυχία τους στην πρόκριση.

«Τέτοιες ώρες είναι αστείο να μιλάμε για την Πολιτεία. Εμείς αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας για τον αποκλεισμό, αφού δεν ήμασταν καλές. Από ‘κει και πέρα ήταν σημαντικό που ήρθε ο κύριος Μπιτσαξής στο αεροδρόμιο και μας δήλωσε την λύπη του για τον αποκλεισμό μας. Επίσης μας είπε πως δεν κινδυνεύουν τα πριμ μας, αλλά όλα είναι θέμα γραφειοκρατείας, και όλοι ξέρουμε πως είναι αυτά τα ζητήματα στην Ελλάδα" πρόσθεσε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top