«Τρία στα τρία» για την ελληνική κολύμβηση

Προκρίθηκαν στα ημιτελικά Ζήσιμος, Εξάρχου, Δράκου

«Τρία στα τρία» για την ελληνική κολύμβηση

Με απόλυτη επιτυ��ία στέφθηκαν τα γαλανόλευκα στα προκριματικά της κολύμβησης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος: Ανδρέας Ζήσιμος, Αγγελική Εξάρχου και Νόρα Δράκου πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά των αγωνισμάτων τους!

Η έκπληξη ήρθε στα 100μ. ελεύθερο από τη Δράκου, η οποία με 55.73 κατετάγη 17η και προκρίθηκε. Η 18χρονη πρωταθλήτρια «άγγιξε» το ατομικό της ρεκόρ, ενώ στάθηκε τυχερή αφού μόνο δύο εκπρόσωποι κάθε χώρας μπορούν να προκριθούν και πιο πάνω από αυτήν βρέθηκαν τρεις κολυμβήτριες από την Γερμανία και ισάριθμες από την Ουγγαρία.

Με ανάλογο τρόπο προκρίθηκε και ο Ανδρέας Ζήσιμος στα ημιτελικά των 200μ. ελεύθερο. Ο κολυμβητής του Ολυμπιακού κατετάγη 18ος στον προκριματικό με επίδοση 1:50.38 και πήρε το εισιτήριο για τους απογευματινούς ημιτελικούς, αφού πιο πάνω στην κατάταξη βρίσκονταν τρεις Ρώσοι, τρεις Ιταλοί και τρεις Βρετανοί.

Τέλος, η Εξάρχου πήρε τη 16η θέση στα 100μ. πρόσθιο με 1:10.41 και πέρασε στα ημιτελικά. Και σε αυτό το αγώνισμα υπήρχε στη 16άδα μία... υπεράριθμη (Ρωσίδα) κι έτσι προκρίθκε η 17η της κατάταξης, η 39χρονη Ουκρανή Σβετλάνα Μπονταρένκο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top