Πρόστιμο $2.000 στον Τιερί Ανρί γιατί… κλώτσησε τη μπάλα!

Τραυμάτισε τον τερματοφύλακα στο πόδι!

Πρόστιμο $2.000 στον Τιερί Ανρί γιατί… κλώτσησε τη μπάλα!

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Αμερικής (Major League Soccer) δε χαρίζεται σε κανέναν. Ακόμη κι αν πρόκειται για κάποιον από τους λίγους σούπερ-σταρ που κοσμούν με την παρουσία τους τον αμερικανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.


Η Major League Soccer, λοιπόν, αποφάσισε να τιμωρήσει με πρόστιμο $2.000 επειδή ο πρώην αρχηγός της Άρσεναλ… κλώτσησε τη μπάλα.


Όχι, δεν του έχει απαγορευθεί να ακουμπά μπάλες ποδοσφαίρου, απλά η μπάλα που κλώτσησε βρήκε τον αντίπαλο τερματοφύλακα στο πόδι!


Η ιστορία ξετυλίχθηκε ως εξής: με το που σημείωσε ένα τέρμα ο συμπαίκτης του στους Red Bulls της Νέας Υόρκης, Μεχντί Μπαλουσί, στον αγώνα της περασμένης εβδομάδας με την ομάδα του Ντάλας, ο Τιερί Ανρί ανακουφισμένος πήγε προς το τέρμα και κλώτσησε τη μπάλα όπως άλλωστε συνηθίζουν αρκετοί ποδοσφαιριστές όταν φεύγει η πίεση του αγώνα με ένα γκολ.


Μόνο ο Γάλλος επιθετικός δεν υπολόγισε σωστά και η μπάλα κατευθύνθηκε προς το πόδι του τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας, Κέβιν Χάρτμαν, προκαλώντας του ρήξη συνδέσμων στο δεξί πόδι!


Η επιτροπή ποινών αναγνώρισε ότι ο Τιερί Ανρί τραυμάτισε χωρίς δόλο τον αντίπαλο τερματοφύλακα (εξάλλου ο ίδιος ο Γάλλος του ζήτησε την ίδια στιγμή συγνώμη δηλώνοντας μετά στις κάμερες ότι είναι «από αυτά τα ηλίθια πράγματα που συμβαίνουν χωρίς να το θέλεις») αλλά «το λάθος είναι λάθος» γνωμοδότησε και επέβαλε στον παίκτη των «κόκκινων ταύρων» πρόστιμο $2.000 ευρώ για… κακό στόχο!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top