Νέο «πιπεράτο» σκάνδαλο με ποδοσφαιριστή

Ποιός απάτησε την γυναίκα του με ιερόδουλη;

Νέο «πιπεράτο» σκάνδαλο με ποδοσφαιριστή

Πολύ... ατακτούληδες μας βγήκαν οι παίκτες της Εθνικής Αγγλίας, καθώς μετά τους Τζον Τέρι, Πίτερ Κράουτς και Άσλεϊ Κόουλ, ήρθε η σειρά των σεξουαλικών αποκαλύψεων για τον Γουέιν Ρούνεϊ!

Μια 21χρονη ιερόδουλη ανάβει φωτιές και ισχυρίζεται πως ο άσος της Μάντσεστερ είχε ερωτικές επαφές μαζί της και, μάλιστα, την περίοδο που η γυναίκα του ήταν έγκυος!

Ο 24χρονος παίκτης φέρεται ότι πλήρωνε 1.200 λίρες τη φορά για να κάνει συνευρεθεί με τη νεαρή, ενώ οι σχέσεις τους στη συνέχεια έγιναν... συνήθεια. Ο Ρούνεϊ έκανε έρωτα με την ιερόδουλη σε πολυτελή ξενοδοχεία, ενώ δεν δίστασε να την πάρει μαζί του σε εκτός έδρας παιχνίδια της Μάντσεστερ.

«Ο Γουέιν απολάμβανε σίγουρα τις συναντήσεις μας και δεν έδειχνε να νοιάζεται για τη γυναίκα του. Νομίζω ότι πιστεύει πως είναι ανίκητος και άτρωτος. Ως γυναίκα, δεν θα ήθελα να μου είχε κάνει τέτοιο πράγμα, ειδικά αν ήμουν έγκυος», δήλωσε η 21χρονη.

Η γυναίκα του ποδοσφαιριστή, Κόλιν Μέρι ΜακΛόουλιν, φαίνεται πως είναι έτοιμη να καταθέσει αίτηση διαζυγίου, ενώ ο παίκτης φέρεται να δήλωσε πως η ζωή του έγινε ερείπια...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top