Γιουρόπα Λιγκ: Λεβερκούζεν – Άρης 1-0 (τελικό αποτέλεσμα)

Άδικη ήττα για τους θεσσαλονικείς στην Γερμανία

Γιουρόπα Λιγκ: Λεβερκούζεν – Άρης 1-0 (τελικό αποτέλεσμα)

Τζάμπα ήττα δέχτηκε ο Αρης από την Μπάγερν Λεβερκούζεν στην Γερμανία, για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Η ελληνική ομάδα ηττήθηκε με 1-0 εξαιτίας ενός τέρματος που δέχτηκαν οι θεσσαλονικείς στο 89ο λεπτό, δηλαδή μόλις ένα πριν από το τέλος του αγώνα.

Ήταν τότε που μετά από ατομική ενέργεια ο Σαμ έκανε το σουτ, ο Σηφάκης έδιωξε , όμως η μπάλα κόντραρε στον Βιδάλ και κατέληξε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Άρη και ακολούθως στα δίχτυα για να ανοίξει το σκορ, που έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Μέχρι εκείνο το σημείο ο Άρης είχε κάνε�� ένα καταπληκτικό παιχνίδι και εξαιρετικά διαβασμένος όχι μόνο είχε μπλοκάρει την επίθεση της Λεβερκούζεν αλλά και είχε χάσει ευκαιρίες για να ανοίξει αυτός το σκορ. Η αλήθεια είναι ότι το αποτέλεσμα μοιάζει με μαγική εικόνα και αν έπρεπε κάποιος να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης, εκείνος είναι ο Αρης...

Μπαγερ Λεβερκούζεν (Γιουπ Χάινκες): Άντλερ, Ράιναρτς, Φρίντριχ, Μπέντερ (46' Ρόλφες), Χέλμες, Μπάλιτς, Σαμ, Βιδάλ, Κάντλετς, Καπλάν (63' Μπαρνέτα), Γιόργκενσεν (46' Ντερντιγιόκ)

Άρης Θεσσαλονίκης (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Γκιάρο, Λαζαρίδης, Μίσελ, Βανγκέλι, Τόχα, Φατί, Χαβίτο, Κάλβο (78' Καζναφέρης), Κόκε, Ρουίς (57' Τσεσνάουσκις)

Διαιτητής: Μπρούνο Παϊσάο (Πορτογαλία)
Γήπεδο: BayArena, Λεβερκούζεν

Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Ατλέτικο Μαδρίτης κέρδισε με 1-2 στη Νορβηγία την Ρόζενμποργκ. Έτσι, δυσκολεύει πολύ η πρόκριση στην επόμενη φάση για τους θεσσαλονικείς που έχουν τέσσερις βαθμούς. Πίσω τους βρίσκεται η Ρόζεμποργκ με τρεις αλλά μπροστά τους η Ατλέτικο με 7 και η Λεβερκούζεν με οκτώ.

Πρώτη ανάρτηση: 4/11/2010 20.01

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top