Γιουρόπα Λιγκ: ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ 1-1

Ισοφαρίστηκε στο τέλος η ομάδα της Θεσσαλονίκης

Γιουρόπα Λιγκ: ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ 1-1

Ισόπαλοι 1-1 ήρθαν ο ΠΑΟΚ και η Κλαμπ Μπριζ στην αναμέτρηση της Τούμπας για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προηγήθηκε με 1-0 με τέρμα του Βιεϊρίνια με καταπληκτικό μακρινό σουτ στο 25ο λεπτό. Ωστόσο έπαιξε με την φωτιά και τελικά δέχτηκε στο 89 την ισοφάρισε με κεφαλιά του Στσέποβιτς από κόρνερ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Κρέσιτς, Γκαρσία, Βιτόλο, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης (82' Αθανασιάδης), Κοντρέρας, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Ίβιτς (72' Ελ Ζαρ), Σακελλαρίου, Ζουέλα.

Μπριζ (Άντρι Κόστερ): Στάινεν, Βερμιούλεν (71' Οτζίτζα), Ντονκ, Βαν Γκίσεχεμ, Βαν Ντερ Χέιντεν, Μπλοντέλ, Σιμέις, Στσέποβιτς, Γκέραερτς, Πέρισιτς (62' Νταλμά), Ακπάλα (62' Ντιράρ).

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου, μετά τις πέντε πρώτες αγωνιστικές: Βιγιαρεάλ 9, ΠΑΟΚ 8, Ντιναμό Ζάγκρεμπ 7, Κλαμπ Μπριζ 3. Την επόμενη και τελευταία αγωνιστική, στις 15/12, παίζουν Ντιναμό Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ και Κλαμπ Μπριζ – Βιγιαρεάλ.

Ο ΠΑΟΚ προκρίνεται με νίκη και ισοπαλία, ενώ αποκλείεται με ήττα. Το πρακτικό αποτέλεσμα από την ισοφάρισή του από την Μπριζ είναι ότι έχασε το πλεονέκτημα των τριών πόντων, που θα του έδινε την πρόκριση ακόμα και αν έχανε την τελευταία αγωνιστική στην Κροατία με ένα τέρμα διαφορά...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top