Μπενκενμπάουερ: «Δε γίνεται Μόναχο χωρίς την 1860»

Ο «Κάιζερ» υπέρ των μισητών συμπολιτών!

Μπενκενμπάουερ: «Δε γίνεται Μόναχο χωρίς την 1860»
Τι κι αν έχουν «χωρίσει» την πόλη του Μονάχου στα δύο, σε οπαδούς της Μπάγερν Μονάχου και της Μόναχο 1860 και χαρακτηρίζονται από τα ΜΜΕ «μισητοί συμπολίτες»; Οι κ��λοί... εχθροί στα δύσκολα φαίνονται!

Αν και βρίσκεται σε αντίπαλο στρατόπεδο, ο Φραντς Μπενεκμπάουερ, ο «Κάιζερ» της Μπάγερν Μονάχου, σε δηλώσεις του τόνισε ότι θέλει και πρέπει να σωθεί η άλλη ομάδα του Μονάχου η οποία κινδυνεύει λόγω χρεών!

«Δεν θέλω να φαντάζομαι το Μόναχο χωρίς την 1860. Ο μόνος τρόπος να σωθεί είναι να βρεθεί ένας επενδυτής που θα επαναφέρει την ομάδα στην Μπουντεσλίγκα» σημείωσε ο Μπεκενμπάουερ αποκαλύπτοντας ότι έχει απευθυνθεί σε φίλους τους επιχειρηματίες προκειμένου να σώσουν τη «μισητή συμπολίτισσα»!

Το περίεργο είναι, όμως, ότι αυτοί που αντιδρούν είναι οι οπαδοί της 1860 οι οποίοι ούτε που θέλουν να σκεφθούν το ενδεχόμενο να βρεθούν «υποχρεωμένοι» στη Μπάγερν: «Καλύτερα να ξαναρχίσουμε από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες, παρά να δεχτούμε βοήθεια από την Μπάγερν» τόνισαν χαρακτηριστικά μερικοί σύνδεσμοι οπαδών της γερμανικής ομάδας.

Η Μόναχο 1860 χρωστάει περισσότερα από 11 εκ. ευρώ εκ των οποίων τα 3 εκ. ευρώ στη Μπάγερν...

Δείτε μια παλαιότερη αναμέτρηση των 2 ομάδων...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top