Κατέθεσαν στον εισαγγελέα Βασσάρας, Θωμαίδης και Πιλάβιος

Παρέδωσε CD και επιστολή ο δημοσιογράφος

Με τις καταθέσεις του δημοσιογράφου Κυριάκου Θωμαίδη, του διευθυντή ανάπτυξης διαιτησίας Κύρου Βασσάρα και του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου, ολοκληρώθηκε σήμερα ο πρώτος κύκλος καταθέσεων στον εισαγγελέα για την υπόθεση της δωροδοκίας σε δύο αγώνες και του περιεχομένου των κασετών.


Ο πρώτος μάρτυρας που κατέθεσε στον αθλητικό εισαγγελέα ήταν ο παρουσιαστής της εκπομπής «Η Δίκη του Blue Sky», Κυριάκος Θωμαΐδης, στην εκπομπή του οποίου έγιναν οι αποκαλύψεις από τις οποίες ξεκίνησαν όλα.Εξερχόμενος από το δικαστικό μέγαρο –μετά από την δίωρη κατάθεσή του στο εισαγγελέα, κ. Σιμιτζόγλου- ο κ. Θωμαϊδης αρνήθηκε να αναφέρει λεπτομέρειες, αλλά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κατέθεσα ηχητικά ντοκουμέντα, το περιεχόμενό τους δεν μπορώ για ευνόητους λόγους να σας το πω, αλλά και μια ιδιόχειρη επιστολή του αποστολέα των CD. Πιστεύω ότι έχει αλλάξει η κοινωνική απαίτηση σε σχέση με την πρώτη… παράγκα».

Ο επόμενος στη λίστα ήταν ο Κύρος Βασσάρας ο οποίος εξήλθε του γραφείου του αθλητικού εισαγγελέα ένα τέταρτο πριν από τις 13.00. Ο διευθυντή ανάπτυξης διαιτησίας ενημέρωσε τον Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου για τον τρόπο ορισμού των διαιτητών, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να στραφεί δικαστικά σε βάρος του διαιτητή Σωτήρη Βοργιά για τα υπονοούμενα του τελευταίου περί «στησίματος των διαιτητών».

Ο πρόεδρος της ��ΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, βγήκε από το γραφείο το εισαγγελέα λίγο μετά τις 15.30 αλλά -σύμφωνα με πληροφορίες- δεν διαφώτισε με κάτι νέο την υπόθεση. «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στο ποδόσφαιρο, πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση. Είναι καθήκον όλων μας να βοηθήσουμε τη δικαιοσύνη για να λύσουμε τα όσα προβλήματ�� υπάρχουν» σημείωσε στους δημοσιογράφους που περίμεναν έξω από το δικαστικό μέγαρο ενώ δεν παρέλειψε να πει για ακόμη μία φορά ότι δεν έχει λάβει επιστολή από τον Σωτήρη Βοργιά ή κάποιον άλλο.ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top