Νέες αποκαλύψεις για τα κυκλώματα στο ποδόσφαιρο

Καταγγελίες Κούγια για τρίτη κασέτα & βέλη Μπέου κατά Πατέρα

Νέες αποκαλύψεις για τα κυκλώματα στο ποδόσφαιρο

Οι αποκαλύψεις για το βρώμικο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίζονται καθημερινά και τα στοιχεία που αργά αλλά σταθερά βλέπου�� το φως της δημοσιότητας δείχνουν το πόσο έχει πληγεί ο χώρος από τις πρακτικές αυτές.

Οι νέες αποκαλύψεις του Αλέξη Κούγια στην εκπομπή «Δίκη» του Blue Sky επικεντρώνουν πλέον το ενδιαφέρον των καταγγελιών για το βρώμικο παρασκήνιο του ποδοσφαίρου στο τρίτο ηχογραφημένο απόσπασμα που υπάρχει, το οποίο αφορά το παιχνίδι Μακάμπι - Ολυμπιακός αλλά ακόμη κανείς δεν το έχει δώσει στην δημοσιότητα.

Ο γνωστός ποινικολόγος τόνισε ότι στο απόσπασμα αυτό συνομιλούν δύο κορυφαίοι παράγοντες του ποδοσφαίρου και τους καταγράφει ένας τρίτος που είναι παρών με μαγνητόφωνο, ενώ αφού παραδέχθηκε ότι το έχει ακούσει, κάλεσε αυτούς που το έχουν να του το στείλουν για να το καταθέσει στον εισαγγελέα.

Ο Αλέξης Κούγιας επανέλαβε για μια ακόμη φορά ότι τα δυο πρώτα ηχογραφημένα αποσπάσματα τα άκουσε μαζί με το Νικόλα Πατέρα, από τον οποίο ζήτησε βοήθεια για να κυνηγήσει την υπόθεση. Στην εκπομπή ήταν καλεσμένος και ο δημοσιογράφος Κώστας Τσαρούχας, ο οποίος αποκάλυψε ότι στο τρίτο ηχητικό απόσπασμα συνομιλούν τρείς παράγοντες εκ των οποίων ο ένας καταγράφει την συνομιλία.

Όπως φαίνεται λοιπόν, πέραν των δύο πρώτων ηχητικών αποσπασμάτων στα οποία ακούγεται ο Αχιλλέας Μπέος να μιλάει με άγνωστο συνομιλητή ο οποίος τον καταγράφει αλλά στην συνέχεια κόβει την φωνή του από αυτά που βγήκαν προς τα έξω, το τρίτο ηχητικό απόσπασμα είναι και το πιο πικάντικο, αφού εμπλέκονται σε αυτό συμφώνα με όσα λένε αυτοί που ξέρουν τρείς κορυφαίοι παράγοντες και απομένει να δούμε αν θα ακουστεί η φωνή μόνο των δύο, η αν δεν θα βγει καθόλου στην δημοσιότητα το κομμάτι αυτό.

Στο μεταξύ, ο Αχιλλέας Μπέος πήγε το πρωί στα δικαστήρια και μήνυσε ως υποκλοπέα τον Νικόλα Πατέρα και ως συνωμότη τον Αλέξη Κούγια, για την υπόθεση με τις κασέτες. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου τους κατηγορεί για παραβίαση απορρήτου, υποκλοπή, πλαστογραφία, συκοφαντική δυσφήμιση ενώ στη συνέχεια επιτέθηκε στον Πατέρα, λέγοντας μάλιστα ότι ενήργησε κατά των συμφερόντων του Παναθηναϊκού!

Ειπε χαρακτηριστικά ο Αχ. Μπέος: «Ό,τι έχω να πω, θα το πω στον εισαγγελέα. Τώρα έχω να κάνω την εξής δήλωση: Οπως λένε οι πολιτικοί, πρέπει να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση και να πάει μέχρι τέλους. Ο Αχιλλέας Μπέος δεν θα γίνει το εξιλαστήριο θύμα. Εγώ έχω στην διάθεση της εισαγγελίας όλα τα τη τηλέφωνα μου. Ας κάνει το ίδιο και ο Νίκος Πατέρας για τις συνομιλίες που είχε από τις 8 έως τις 12 Σεπτεμβρίου, δηλαδή και την επομένη του αγώνα Αρη - Παναθηναϊκού και να μάθετε πόσες φορές μίλησε με τον Γιώργο Δαλούκα και τι είπε και για μένα.

Θέλω επίσης να πω κάτι για κάποιους δημοσιογράφους που καλύπτουν τον Νίκο Πατέρα. Στις τελευταίες εκλογές της Σούπερ Λίγκας συνεργάστηκε με τον Ολυμπιακό Βόλου για να βγει Πρόεδρος στην διοργανώτρια αρχή εκπρόσωπος της ομάδας μου, πηγαίνοντας ενάντια στην ομάδα του τον Παναθηναϊκό. Το καλοκαίρι συνεργάστηκα με τον Νικόλα Πατέρα ενάντια στα συμφέροντα του Παναθηναϊκού. Είμαι εδώ για να καταθέσω μηνυτήριες αναφορές. Εάν θέλει η Πολιτεία μπορεί να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top