Μαραντόνα: Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορείται το ιατρικό team

Επτά κατηγορούμενοι για τον θάνατο του θρύλου του ποδοσφαίρου

«Ανθρωποκτονία από πρόθεση» υποστήριζε εδώ και πάρα πολύ καιρό ο δικηγόρος του Ντιέγκο Μαραντόνα πως ήταν ο θάνατος του θρύλου του ποδοσφαίρου και τώρα η εισαγγελία  του Σαν Ισίντρο πρότεινε να  απαγγελθούν κατηγορίες στους εφτά υπεύθυνους για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Nτιέγκο Μαραντόνα: Μεγαλώνει η λίστα των επίδοξων κληρονόμων

Πρόκειται για το ιατρικό team  και πιο συγκεκριμένα τον νευροχειρούργο Λεοπόλδο Λούκε, τη ψυχίατρο Ογκουστίνα Κοσάτσοφ, έναν ψυχολόγο, έναν συντονιστή γιατρό, δύο νοσηλευτές και τον επόπτη που θα αρχίσουν τις καταθέσεις τους στις 31 Μαΐου.

«Μετά από τόση αδικία, το πιο σημαντικό είναι η αλλαγή της κατηγορίας σε ανθρωποκτονία από πρόθεση», δήλωσε στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP), μέλος της εισαγγελικής αρχής του Σαν Ιζίντρο και υπεύθυνος για την έρευνα.

20 εμπειρογνώμονες που πραγματοποίησαν την αυτοψία ανέφεραν πως υπήρχαν ενδείξεις πως η υγεία του μάγου της μπάλας επιδεινώνονταν όπως εκείνος εγκαταλείφθηκε στη μοίρα του.

 

 

Να σας θυμίσουμε πως ο Ντιέγκο  Μαραντόνα εξέπνευσε  στις 25 Νοεμβρίου 2020 λίγες μέρες μετά την επέμβαση που έκανε στο κεφάλι.

Ο μάγος της μπάλας έπαθε καρδιακή προσβολή και εξέπνευσε στην έπαυλή του πριν προλάβουν να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Διαβάστε όλες τις αθλητικές ειδήσεις και δείτε τα τελευταία αθλητικά highlights 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top