Παραιτήθηκε λόγω σκανδάλου ο αντιπρόεδρος της FIFA

Στο αρχείο υπόθεση χρηματισμού για το Μουντιάλ

Παραιτήθηκε λόγω σκανδάλου ο αντιπρόεδρος της FIFA

Την παραίτησή του από την FIFA ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρός της, Τζακ Γουόρνερ, που τον τελευταίο καιρό βρισκόταν υπό έρευνα για τον ρόλο του σε υπόθεση χρηματισμού, προκειμένου να καταλήξουν τα Μουντιάλ του 2018 και 2022 σε Ρωσία και Κατάρ αντίστοιχα. Παράλληλα, η υπόθεση μπαίνει στο αρχείο.

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Βόρειας - Κεντρικής Αμερικής και Νήσων Καραϊβικής παραιτήθηκε κατόπιν πολλών πιέσεων καθώς το σκάνδαλο λίγο έλειψε να τινάξει την Ομοσπονδία στον αέρα. Ωστόσο, το ότι η υπόθεση μπήκε στο αρχείο κάνει πολλούς να μιλούν για παραίτηση με αντάλλαγμα την παύση των ερευνών.

«Ο φάκελος των ερευνών που αφορούν τον Τζακ Γουόρνερ κλείνει και το τεκμήριο αθωότητας διατηρείται ανέπαφο... η απόφασή του να εγκαταλείψει κάθε ενασχόληση με το ποδόσφαιρο μας λυπεί αφάνταστα», αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση της FIFA.

Όσο για το τι θα κάνει από εδώ και πέρα ο επί τρεις δεκαετίες παράγοντας του ποδοσφαίρου; Θα αφοσιωθεί στην πολιτική και το έργο της κυβέρνησης του Τρινιντάντ και Τομπάγκο, μιας και είναι πρόεδρος του κόμματος «Ενωμένο Εθνικό Κογκρέσο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top