Καλώς ήρθες Κατερίνα!Στην Ελλάδα η Στεφανίδη-Φίλησε στο στόμα δημόσια τον σύζυγο της από χαρά!

Χαρούμενη και πολύ ερωτευμένη μίλησε στους δημοσιογράφους για όλα!Πρώτη ανάρτηση: 24/08/2016 18:00

​Συγγενείς, φίλοι, δημοσιογράφοι και απλοί πολίτες υποδέχτηκαν θερμά την Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία έφτασε χαμογελαστή και τρισευτυχισμένη στην Ελλάδα το απόγευμα της Τετάρτης με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος!

3.jpg4.jpg

Η χρυσή αθλήτρια δεν σταματούσε να χαμογελά, ενώ φρόντισε να χαρίσει και μια ιδιαίτερη εικόνα στους δημοσιογράφους. Κρατώντας τα λουλούδια στην αγκαλιά της, φίλησε στο στόμα τον φρεσκοξυρισμένο σύζυγο και προπονητή της Μ.Κρίερ.

sd.jpg

Ο κόσμος που ήταν συγκεντρωμένος στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" αποθέωσε την χρυσή Ολυμπιονίκη, η οποία ωστόσο εξέφρασε την πικρία της στους δημοσιογράφους για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τα ΜΜΕ τους αθλητές, τους οποίους και θυμούνται κάθε τέσσερα χρόνια!

katerina.jpgfilis3.jpg

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επιτυχία. Πετύχαμε τον στόχο μας! Περιμένουμε πώς και πώς τις διακοπές. Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμη. Είμαστε ικανοποιημένοι από τον αγώνα που κάναμε. Κάναμε ότι ακριβώς χρειαζόταν για την πρώτη θέση», σχολίασε αρχικά.

«Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για τη στήριξή του. Ο σύζυγός μου, με έχει στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια, πριν πάρω το χρυσ�� μετάλλιο. Με έχει βοηθήσει ψυχολογικά, αγωνιστικά, σε όλα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την βουτιά του, όταν οριστικοποιήθηκε πως πήρα το χρυσό! Νόμιζα πως θα πέσει κάτω. Του το αφιερώνω», πρόσθεσε, λέγοντας πως είναι αρκετό καιρό εκτός σπιτιού!

Σε ερώτηση για την Ε.Ισινμπάγεβα απάντησε: «Εγώ κέρδισα, ας μιλήσουμε για θετικά πράγματα».

Όσο για τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες για την εφημερίδα "Αυγή", η γνωστή αθλήτρια τόνισε «Δεν την έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου...Εγώ έκανα μία δήλωση, γιατί κοιτάξτε τι έχει γίνει εδώ! Εγώ έχω κερδίσει και πανευρωπαϊκό και χάλκινο σε παγκόσμιο. Τώρα ασχολείστε, μια φορά σε τέσσερα χρόνια».

filis2.jpg

Δείτε επίσης:

Η Στεφανίδη δεν διαβάζει την «Αυγή»! Δεν ξέρει καν την εφημερίδα! ΣΧΟΛΙΟ που έριξε το διαδίκτυο

Κάτω απ’την μπάρα ρίχνει την"Αυγή" η Ομοσπονδία Άρσης Βαρών-«Κρύψατε την αλήθεια για τον Δήμα»

«Καρφί» από την «Αυγή» στην Στεφανίδη: «Να διαβάζεις Κατερίνα»!

Στεφανίδη για τα σχόλια της «Αυγής»: Δεν πηδάμε μια φορά στα τέσσερα χρόνια!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top