Formula 1: Νίκη Χάμιλτον και στη Γερμανία

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ περιορίστηκε μόλις στην τέταρτη θέση!

Formula 1: Νίκη Χάμιλτον και στη Γερμανία

Για δεύτερη φορά στην καριέρα του ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής, Λιούις Χάμιλτον νίκησεστη Γερμανία και αύξησε τη διαφορά του στη βαθμολογία των οδηγών στο +19 από το συνάδελφό του στη Mercedes, Νίκο Ρόσμπεργκ, ο οποίος περιορίστηκε μόλις στην τέταρτη θέση!

Όπως συνέβη πριν από μία εβδομάδα στην Ουγγαρία, έτσι και σήμερα ο Χάμιλτον προσπέρασε στην εκκίνηση τον Ρόσμπεργκ και κάνοντας στη συνέχεια «χειρουργική» διαχείριση του αγώνα έμεινε πρώτος ως το τέλος.

Τη δεύτερη και τρίτη θέση κατέλαβαν αντίστοιχα οι Red Bull των Ντάνιελ Ρικιάρντο και Μαξ Φερστάπεν, ενώ στην πέμπτη και έκτη θέση βρέθηκαν οι Ferrari των Σεμπάστιαν Φέτελ και Κίμι Ραϊκόνεν.

Τη βαθμολογούμενη πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Νίκο Χούλκενμπεργκ (Force India), Τζένσον Μπάτον (McLaren), Βάλτερι Μπότας (Williams) και Σέρχιο Πέρες (Force India), κατά σειρά αναφοράς.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η εγκατάλειψη του Μάσα στον 32ο γύρο (μηχανική βλάβη) και του Νασρ στον 60ό. Tο επόμενο Grand Prix θα διεξαχθεί στις 28 Αυγούστου, στο Σπα του Βελγίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top