Σάντος: "Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να σηκώνεσαι το πρωί, γιατί σημαίνει ότι είσαι ζωντανός"

Οι δηλώσεις του προπονητή λίγο πριν το ματς Πορτογαλία-Ουαλία

Σάντος: "Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να σηκώνεσαι το πρωί, γιατί σημαίνει ότι είσαι ζωντανός"
O Φερνάντο Σάντος αρνήθηκε τον χαρακτηρισμό του φαβορί, αλλά δήλωσε απόλυτα σίγουρος για την ικανότητά των παικτών του να κάνουν ένα τεράστιο βήμα και να φτάσουν στον τελικό του Euro2016.

«Έχουμε μια όμορφη ιστορία, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Είναι προφανές ότι όλη αυτή η ιστορία, μας δίνει περισσότερη δύναμη, αλλά είμαστε επίσης σε μία στιγμή που θέλουμε πραγματικά να γράψουμε ιστορία. Έχουμε να κάνουμε ένα τεράστιο βήμα απέναντι σε ένα πολύ ισχυρό αντίπαλο, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι με ταπεινότητα και ταλέντο θα ξεπεράσουμε θα φτάσουμε στον τελικό του Παρισιού,» είπε ο Φερνάντο Σάντος.

«Και στις δύο ομάδες υπάρχουν πολύ μεγάλοι παίκτες, έμπειροι που έχουν περάσει από τις μεγαλύτερες ομάδες και γνωρίζουν αυτή την πίεση».

Τίξανε από πάνω του, για μία ακόμα φορά, τον χαρακτηρισμό του φαβορί και μάλιστα όταν ένας συμπατριώτης του δημοσιογράφος επέμενε, εκείνος απάντησε: «Πλάκα μου κάνεις; Η Ουαλία είναι μια φανταστική ομάδα, έχει νικήσει το Βέλγιο, το νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη, τη Ρωσία και την Αγγλία».

Ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός υποστήριξε επίσης ότι δεν είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι στην καριέρα του.

«Το πιο σημαντικό παιχνίδι της καριέρας μου ήταν το πρώτο, αυτό είναι απλά το επόμενο. Και όπως μου έλεγε η μητέρα μου το πιο σημαντικό πράγμα είναι να σηκώνεσαι το πρωί, επειδή αυτό σημαίνει ότι είσαι ζωντανός. Σίγουρα είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για μένα, για τους παίκτες και για τη χώρα, γιατί θα παίξουμε για να φτάσει στον τελικό του Ευρωπαϊκού».


Διαβάστε επίσης:
Euro 2016: Πορτογαλία εναντίον Ουαλίας για μια θέση στον τελικό
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top