Αυτά είναι τα ΚΑΥΤΑ κορίτσια των ποδοσφαιριστών του Euro 2016-Φάτε μάτια ψάρια!

Έχουν ρίξει το Instagram με τις sexy κι όποιος αντέξει πόζες τους-Πρώτη ανάρτηση: 09/06/2016 14:06

Αυτά είναι τα ΚΑΥΤΑ κορίτσια των ποδοσφαιριστών του Euro 2016-Φάτε μάτια ψάρια!
Αύριο Παρασκευή (10/6) ξεκινάει το Euro 2016 και τα αστέρια των γηπέδων θα αναλάβουν δράση.

Ωστόσο, η θερμοκρασία θα χτυπήσει «κόκκινο» στις κερκίδες, εκεί δηλαδή που θα κάθονται τα «καυτά» κορίτσια των ποδοσφαιριστών.

Το μόνο λοιπόν που έχετε να κάνετε είναι να δείτε τις 5 καλλονές που θα αναστατώσουν τα γαλλικά γήπεδα, όπως δηλαδή κάνουν με τις πόζες τους στο Instagram.

Βικτώρια Βάργκα
Ξεκινάμε λοιπόν από την Βικτώρια Βάργκα. Το μοντέλο από την Ουγγαρία έχει σχέση τα τελευταία 4 χρόνια με τον Ιταλό, Γκρατσιάνο Πελέ.

Η νεαρή κοπέλα όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες έχει καταφέρει να κολάσει με τις αναλογίες της τα social media.
barga1.jpg
barga2.jpg

barga3.jpg
barga4.jpg
barga5.jpg

Αν Κάτριν Μπρέμελ
Την σκυτάλη παίρνει η Αν Κάτριν Μπρέμελ, η οποία δηλώνει ανεξάρτητη, ενώ δεν κρύβει την αγάπη της για τα ταξίδια, αλλά και τα sexy της εσώρουχα.

Η σύντροφος του Γερμανού μέσου, Μάριου Γκέτσε δηλώνει: «Αν και είμαι το κορίτσι του Γκέτσε, έχω κάποιους προσωπικούς στόχους που θέλω να πετύχω. Διαφορετικά δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη».
vida1.jpg

vida2.jpg
vida5.jpg

bremmel.jpg

Μαρίνα Λουτσένκο
Σειρά έχει η σύζυγος του Πολωνού γκολκίπερ Βόιτσεχ Σένσι, Μ��ρίνα Λουτσένκο. Η Ουκρανή τραγουδίστρια, ηθοποιό και μοντέλο θέλει να βλέπει όσο πιο συχνά γίνεται τον αγαπημένο της, γι’ αυτό μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Ιταλίας -ο Σένσει παίζει στη Ρόμα- και Λος Αντζελες, όπου έχει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις.
μαρινα1.jpg
μαρινα2.jpg
μαρινα3.jpg

μαρινα4.jpg

Νοέμι Χέπαρτ
Η Νοέμι Χέπαρτ το 2013 αναδείχτηκε Miss Βέλγιο, αλλά η δημοτικότητά της έφτασε στα ύψη όταν ο άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης Γιανίκ Καράσκο την εντόπισε ανάμεσα στους 80.000 φιλάθλους του τελικού του Champions League και την φίλησε.

Στα 22 της μόλις χρόνια λατρεύει την φωτογραφία και τα ταξίδια, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως εκτός από μια εκρηκτική εμφάνιση διαθέτει και μυαλό, αφού έχει σπουδάσει ιατρική.

νοεμ1.jpg
νοεμ2.jpg

νοεμ3.jpg
νοεμ4.jpg
Εντούρν Γκαρσία Αλμάγκρο
Τελευταία στη λίστα αφήσαμε την τραγουδίστρια και μοντέλο, Εντούρν Γκαρσία Αλμάγκρο. Εδώ και πολλά χρόνια είναι ζευγάρι με τον Νταβίντ ντε Χέα.

Η Εντούρν, που κέρδισε το ισπανικό X Factor του 2005, λέγεται πως είναι ο λόγος για τον οποίο ο ντε Χέα έκανε κίνηση να μετακομίσει το καλοκαίρι στην Ρεάλ Μαδρίτης.
εντουρ1.jpg
εντουρ3.jpg
εντουρ4.jpg
εντουρ5.jpg

εντουρ6.jpg





Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top