Σοκ στο ΝΒΑ! Νεκρός από πυροβολισμό γνωστός μπασκετμπολίστας

Μπήκε σε λάθος διαμέρισμα και τον πυροβόλησε ο ένοικος – Τραγική ειρωνεία: Μόλις είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους Πέλικανς

Σοκ στο ΝΒΑ! Νεκρός από πυροβολισμό γνωστός μπασκετμπολίστας

Σοκ έχει προκαλέσει στον χώρο του μπάσκετ η είδηση του θανάτου του Μπράις Ντεζόν Τζόουνς.

Ο 23χρονος παίκτης του NBA "έφυγε" από εσωτερική αιμορραγία, μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε στην κοιλιακή χώρα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ντεζόν Τζόουνς αποφάσισε να βγει και να γιορτάσει με τη σύντροφό του το τριετές συμβόλαιο που είχε μόλις υπογράψει με τους Πέλικανς. Επιστρέφοντας στο σπίτι της συντρόφου του, μπέρδεψε τους ορόφους και επεχείρησε να μπει σε λάθος διαμέρισμα.

Αφού κλώτσησε και έριξε την εξώπoρτα, πήγε προς το υπνοδωμάτιο. Ο ένοικος που βρισκόταν μέσα δήλωσε ότι φώναξε χωρίς να πάρει απάντηση. Όταν ο Ντεζόν επιχείρησε να ανοίξει και την πόρτα του υπνοδωματίου του, τον πυροβόλησε στην κοιλιά.

Οι αστυνομικοί βρήκαν αναίσθητο τον αδικοχαμένο μπασκετμπολίστα του ΝΒΑ. Αμέσως μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι Πέλικανς εξέφρασαν την βαθιά θλίψη τους για την απώλεια του 23χρονου: «Είμαστε συντετριμμένοι από την απώλεια αυτού του νεαρού ανθρώπου που είχε τόσο πολλά υποσχόμενο μέλλον μπροστά του. Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας είναι στην οικογένεια του Μπράις, αυτή την δύσκολη ώρα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top