Βαριά ήττα του Αστέρα από τη Σάλκε στο Europa League

«Έφαγε» τέσσερα γκολ η ελληνική ομάδα

Βαριά ήττα του Αστέρα από τη Σάλκε στο Europa League

​Με σκορ 4 – 0 γνώρισε την ήττα ο Αστέρας Τρίπολης στη «Veltins Arena» από τη Σάλκε, το βράδυ της Πέμπτης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στον 11ο όμιλο του Europa League. Στο άλλο παιχνίδι με ελληνικό «άρωμα», ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος με την Μπορούσια Ντόρτμουντ στην Τούμπα.

Οι Τριπολιτσιώτες δέχθηκαν το πρώτο γκολ στο 28’: οι παίκτες της Σάλκε έκαναν 13 πάσες (!), πάσες, ο Ρίτερ έβγαλε τη σέντρα και ο Ντι Σάντο πρόλαβε τον Σανκαρέ για το 1 - 0, κάνοντας εκκίνηση στο χατ τρικ που θα ακολουθούσε.

Ο Αργεντινός άσος της Σάλκε διπλασίασε στο 37΄ με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, ενώ «έγραψε» το 3 - 0 στο 44΄ με πέναλτι, στο οποίο υπέπεσε ο Σανκαρέ βρίσκοντας την μπάλα με το χέρι στο τείχος, σε εκτέλεση φάουλ.

Ουσιαστικά, ο Αστέρας δεν κατάφερε να παίξει στο κατάμεστο, με περίπου 47.000 θεατές, γήπεδο ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 84΄ ο Χούντελααρ.

Οι συνθέσεις

Σάλκε (Αντρέ Μπράιτενραϊτερ): Φέρμαν, Χέβεντες, Κολάσινατς, Ρίτερ, Ματίπ, Γκάις, Γκορέτσκα, Σανέ, Χέιμπιεργκ, Ντι Σάντο (63’ Τσούπο-Μοτίνγκ), Χούντελααρ

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Σανκαρέ, Γιαννούλης, Λουί, Γκοϊάν (70’ Φούντας), Ζησόπουλος, Χαμντανί, Ιγκλέσιας, Έντερσον (79’ Κουρμπέλης), Μάσα (59’ Τσοκάνης), Γιάννου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top