«Έσπασε» τα 500 γκολ ο Ρονάλντο!

Στην κορυφή των σκόρερ της Ρεάλ - με ακόμα ένα τέρμα γράφει ιστορία

«Έσπασε» τα 500 γκολ ο Ρονάλντο!

Ακόμα ένα ρεκόρ κατέκτησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος σημείωσε το 501 γκολ της καριέρας του, που άρχισε πριν από 13 χρόνια!

Με το πρώτο γκολ απέναντι στη Μάλμε, το βράδυ της Τετάρτης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Champions League, ο 30χρονος άσος έφτασε τα 500 τέρματα και με το δεύτερο «έπιασε» τον Ραούλ στην πρώτη θέση των σκόρερ της Ρεάλ.

cristiano_ronaldo__3459263b.jpg
(Ο Ρονάλντο τη στιγμή που πανηγυρίζει για το γκολ του στον αγώνα με τη Μάλμε)

Πλέον, ο Ρονάλντο μετρά 323 γκολ με τη φανέλα της «βασίλισσας» και χρειάζεται ακόμα ένα για να γίνει ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία της ομάδας και όλα αυτά μέσα στα περίπου 5,5 χρόνια που βρίσκεται στο ρόστερ της! Παράλληλα, είναι ο πρώτος σκόρερ στο Champions League με 83 γκολ, ενώ ακολουθεί ο Λιονέλ Μέσι με 77, ο οποίος, όμως, είναι… παροπλισμένος λόγω του πρόσφατου τραυματισμού του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, κυρίως επειδή η ομάδα νίκησε», είπε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μετά τον αγώνα και… δεν κρύφτηκε: «δεν θα πω ψέματα, όμως. Ήθελα πολύ να ξεπεράσω το ρεκόρ του Ραούλ!».

Για την ιστορία, ο ποδοσφαιριστής είχε την πρώτη του επαφή με τα δίχτυα στις 7 Οκτωβρίου του 2002, στο 33ο λεπτό του αγώνα Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Μορεϊρένσε, που έληξε με σκορ 3 – 0.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top