Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Ατρόμητο με 2-1 στο Περιστέρι

Μια ανατρεπτική νίκη

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Ατρόμητο με 2-1 στο Περιστέρι

​Πολύ μεγάλη νίκη σε μια δύσκολη έδρα και μάλιστα με ανατροπή, για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις ημέρες πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ, που μετά την ΑΕΚ στην Τούμπα επιβλήθηκε επίσης με 2-1 και του Ατρόμητου στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Αυτή ήταν η τρίτη στη σειρά νίκη για τον "Δικέφαλο", που έφτασε στους 10 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική περιμένει στην Τούμπα τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό με φιλοδοξία να αναγκάσει τους "ερυθρόλευκους" στην πρώτη φετινή βαθμολογική απώλεια.

Στο 64΄ ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ με σουτ του Ούμπιντες, αλλά στη συνέχεια η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου προδόθηκε από τις στημένες φάσεις.

Στο 72΄ ο Τζαβέλλας πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Μπερμπάτοφ από κοντά πέτυχε την ισοφάριση και μαζί το πρώτο γκολ του στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ στο 77΄ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία, όταν από την απόκρουση του Όλσεν στο σουτ του Ναπολεόνι ο Ουσέρο πλάσαρε άουτ από πολύ κοντά.

Στο τελευταίο από τα 90 λεπτά και σε νέα εκτέλεση κόρνερ, ο Μπερμπάτοφ έδωσε στον Μακ μέσα στη μεγάλη περιοχή του Ατρόμητου και με δυνατό σουτ ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top