Τρόμαξε να κερδίσει ο Παναθηναϊκός

1 – 0 με τον Πλατανιά για την 5η αγωνιστική

Τρόμαξε να κερδίσει ο Παναθηναϊκός

​Αγχωτική ήταν η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πλατανιά στη «Λεωφόρο», με τους γηπεδούχους να παίρνουν τους τρεις βαθμούς στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League.

To μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο έξτρα λεπτό του πρώτου ημιχρόνου ο Ατζαγκούν, ενώ το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δοκάρι του Μπεργκ.

Ο Πλατανιάς έπαιξε για μεγάλο διάστημα τον Παναθηναϊκό στο μισό γήπεδο, ενώ είχε και δύο ευκαιρίες για ισοφάριση: στο 83΄ ο Στιλ σταμάτησε το σουτ του Μενδρινού, ενώ στο 88΄ κεφαλιά του Κουλιμπαλί πέρασε άουτ.

Mε το σφύριγμα της λήξης ακούστηκαν αποδοκιμασίες από μεγάλο μέρος των οπαδών, κυρίως προς τον Γιάννη Αναστασίου, την ώρα που κατευθυνόταν στα αποδυτήρια.

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ (ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ): Στιλ, Μαρινάκης, Ταυλαρίδης, Τελάντερ, Νάνο (90' Τριανταφυλλόπουλος), Κουτρουμπής, Ζέκα, Πράνιτς, Ατζαγκούν (57' Αμπέντ), Καρέλης (64΄Καλτσάς), Μπεργκ

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΠΑΡΑΣΧΟΣ)Ολιμπά, Κουλιμπαλίδη, Μπανανά, Σελίν, Αποστολόπουλος (56' Τσουράκης), Μενδρινός, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς (76' Γιακουμάκης), Ντίνας, Βάντερσον, Ράμος (82' Γουνδουλάκης)

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top