Στ. Κοντονής: Το νέο αθλητικό νομοσχέδιο θα εφαρμοστεί στον απόλυτο βαθμό

Δεν υπάρχει κανένα θέμα αποβολής του ελληνικού ποδοσφαίρου

Κανένα θέμα αποβολής του ελληνικού ποδοσφαίρου από τις διεθνείς διοργανώσεις δεν υφίσταται, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Σταύρος Κοντονής μετά τη συνάντησή του με τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και του Αστέρα Τρίπολης.

Με πρωτοβουλία του υφυπουργού αθλητισμού, οι παράγοντες των τριών ελληνικών ομάδων που συμμετέχουν στα ευρωπαϊκά κύπελλα της περιόδου 2015/2016 βρέθηκαν στο γραφείο του κι άκουσαν με ξεκάθαρο τρόπο από το στόμα του ότι το νέο αθλητικό νομοσχέδιο θα εφαρμοστεί στον απόλυτο βαθμό.

«Μας απασχόλησε το θέμα της απόλυτης εφαρμογής της νομοθεσίας. Συζητήσαμε για διάφορα τεχνικά προβλήματα και για το ηλεκτρονικό εισιτήριο, αλλά κυρίως για το θέμα του νέου αθλητικού νόμου, για το οποίο θα έχω αναλυτικές συζητήσεις και με τους εκπροσώπους των άλλων ομάδων» τόνισε ο Σταύρος Κοντονής μετά τη συνάντηση.

Συνέχισε λέγοντας πως «θεωρώ ότι με καλή πίστη και την κοινή λογική θα λυθούν τα προβλήματα. Κ��ι πιστεύω θα τα λύσουμε», ενώ για το ενδεχόμενο Grexit ήταν ξεκάθαρος: «Δεν τίθεται κανένα τέτοιο ζήτημα. Οι φορείς του ποδοσφαίρου αντιλαμβάνονται ότι μέσα σε ένα κράτος δικαίου πρέπει να εφαρμόζονται οι νόμοι. Και οι νόμοι θα τηρηθούν».

Επίσης, ο υφυπουργός αθλητισμού υπογράμμισε ότι επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη και θα τα ξαναπούν την ερχόμενη εβδομάδα.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top