Aλέφαντος για Τσίπρα: Μέσι ο Αλέξης, μας τον έφερε ο Θεός!

Παρακολουθήστε τα απολαυστικά βίντεο

Aλέφαντος για Τσίπρα: Μέσι ο Αλέξης, μας τον έφερε ο Θεός!
Για ακόμα μια φορά, ο Νίκος Αλέφαντος μέσω της τηλεοπτικής συχνότητας του ΑΡΤ, όπου εμφανίζεται σε αθλητική εκπομπή σχολίασε το εκλογικό αποτέλεσμα.

Ο προπονητής-παρουσιαστής με τον δικό του μοναδικό τρόπο παρομοίασε τον Αλέξη Τσίπρα με τον Μέσι, είπε πως πρόκειται για «γίγαντα πολιτικό» και ότι «μας τον έφερε ο Θεός». Όσο για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη; Τον χαρακτήρισε «Λαγό του Παναθηναϊκού».

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής έπαιξαν πλάνα του Αλέξη Τσίπρα και τότε σχολίασε: «Εδώ κοίτα, ρε. Κοίτα εδώ νιάτα».

Όταν είδε στο μόνιτορ τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ανέφερε: «Πως να βγει αυτή η μάπα πρωθυπουργός;» και πρόσθεσε: «Δεν μπορείς να λες ο ψευτράκος. Που ρε; Στον γίγαντα πολιτικό Τσίπρα ρε; Είναι ο Μέσι και εσύ είσαι ο Λαγός του Παναθηναϊκού!»

Από το «στόχαστρό» του δεν ξέφυγαν ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και τα στελέχη της Λαϊκής Ενότητας.

«Πήγε να παραβγεί με τον Τσίπρα τον χαρισματικό, έχει μελετήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου, καταπληκτικός, με το χέρι, στις βιντεοκασέτες σπίτι του, η φωνή καταπληκτική. Και ξεκινάς εσύ, ο Λαφαζάνης, η Κωνσταντοπούλου, ο Βαρουφάκης, ο Στρατούλης; Τι ξεκινάτε ρε; Το Σταυρό σας και να λέτε ο Θεός να τον έχει καλά».

Κλείνοντας σχολίασε:«Επτά βαθμούς μπροστά από τον Μεϊμαράκη πήγε. Εσύ δεν μπήκες στη Βουλή, 2,8% εγώ να βάλω σήμερα, 2,8% θα το πάρω! Αυτοί είναι 5-10-20 συγγενείς! Την Κωνσταντοπούλου δεν την ήξερε ούτε η μάνα της. Την έμαθε, πάει τώρα. Δεν θα τη βγάζει κανένα κανάλι, θα παρακαλάει».

Δείτε τα βίντεο...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top