Μαρινάκης για το ΔΣ της Super League: «Υπήρξε ομόφωνη συμφωνία γι’ αυτά τα μέτρα»

Σχολίασε και τα γεγονότα της προηγούμενης εβδομάδας

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά την έξοδό του από το ΔΣ της Super League, έκανε λόγο για ομόφωνη απόφαση.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είπε χαρακτηριστικά: «Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση με υπόλοιπα μέλη της Λίγκας. Ο Ολυμπιακός έκανε μια πρόταση με δραστικά μέτρα για να εφαρμοστούν άμεσα. Υπήρξε ομόφωνη συμφωνία για αυτά τα μέτρα και θα σας ενημερώσει ο κ. Μποροβήλος. Εμείς είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τελειώσει το πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο και να κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας κατά της βίας στα γήπεδα. Πιστεύω πως είμαστε σε καλό δρόμο. Το λόγο έχει η ελληνική δικαιοσύνη και η ελληνική αστυνομία. Το ζητούμενο είναι τι προτείνουμε. Με πρόταση του Ολυμπιακού έγινε μια πολύ σωστή συζήτηση και συμφωνήσαμε ομόφωνα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα γεγονότα της προηγούμενης εβδομάδας: «Ήταν μια λεκτική αντιπαράθεση. Αυτά έχουν γίνει πολλές φορές. Προχωράμε μπροστά. Το ζητούμενο είναι να προχωρήσει το πρωτάθλημα σε σωστές βάσεις και το επόμενο πρωτάθλημα να αρχίσει σε ακόμη καλύτερες βάσεις».

Το ΔΣ βρίσκεται σε εξέλιξη και επίσημες ανακοινώσεις θα υπάρξουν στο τέλος της συνεδρίασης από τον πρόεδρο της Super League, Γιώργο Μποροβήλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top