Γ. Σαμαράς για τον μικρό Τζέι: «Μόνο και μόνο που βλέπω το χαμόγελό του νιώθω καλύτερα»

Όλα όσα δήλωσε ο ποδοσφαιριστής για τον αγαπημένο του φίλο

Γ. Σαμαράς για τον μικρό Τζέι: «Μόνο και μόνο που βλέπω το χαμόγελό του νιώθω καλύτερα»

Το βράδυ της Δευτέρας (15/12), όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει από το star.gr, o Γιώργος Σαμαράς έδωσε το «παρών» στα βραβεία του ΠΣΑΤ (Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου) και πήρε το βραβείο του από τον μικρό Τζέι, ο οποίος βρέθηκε στην Αθήνα για να δει ακόμα μία φορά από κοντά τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή.

Ο ποδοσφαιριστής μιλώντας για τον αγαπημένο του φίλο που πάσχει από Σύνδρομο Down είπε: «Από αυτό το παιδί που είναι μόλις 10 χρονών και πάσχει από το συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας… δεν μπορείς να πάρεις μεγαλύτερη δύναμη. Τον ευχαριστώ».

Και πρόσθεσε: «Εδώ και χρόνια μου δίνει δύναμη σε πολλά πράγματα. Μόνο και μόνο που βλέπω το χαμόγελό του νιώθω καλύτερα και αυτός ήταν ο λόγος που ήρθα σήμερα… καθαρά ο Τζέι. ��εν ήρθα για κανένα βραβείο, ούτε για τις κάμερες, ούτε για το χειροκρότημα. Ήρθα για να τον δω, γιατί το έχω ανάγκη».

Η χθεσινή ημέρα για τον Γιώργο Σαμαρά ήταν δύσκολη, αφού αποχαιρέτησε τον αγαπημένο του παππού που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών.

«Δεν ήταν εύκολη ημέρα, αλλά είναι για τον Τζέι, άρα όλα τα προβλήματα μπορούνε να πάνε στην άκρη. Αξίζει να δω το χαμόγελο αυτού του παιδιού», είπε καταλήγοντας ο ποδοσφαιριστής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top