Οι παίκτες της Ρόμα πήγαν να «πνίξουν» τον πόνο τους σε στριπτιτζάδικο!(ΦΩΤΟ)

Τους "τσάκωσαν" Ρώσοι παπαράτσι

Οι παίκτες της Ρόμα πήγαν να «πνίξουν» τον πόνο τους σε στριπτιτζάδικο!(ΦΩΤΟ)

Το γεγονός ότι οι παίκτες της Ρόμα έχασαν μια σπουδαία νίκη στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για την 5η αγωνιστική του Champions League, δεν τους πτόησε καθόλου, αφού επισκέφθηκαν ένα από τα πιο γνωστά στριπτιτζάδικα της Μόσχας.

α2.jpg

Συγκεκριμένα, κάποιοι ποδοσφαιριστές θέλησαν να κάνουν μια βόλτα στην Κόκκινη Πλατεία, αλλά κάποια στιγμή ο δρόμος τους έβγαλε στο «Egoist Gold», ένα πολυτελές Strip Club, όμως, για κακή τους τύχη, οι Ρώσοι παπαράτσι ήταν εκεί και τους... τσάκωσαν!

α3.jpg

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και εσείς, στις φωτογραφίες διακρίνονται οι Ντανιέλε Ντε Ρόσι και Μάρκο Μποριέλο να μπαίνουν στο μαγαζί και μάλιστα ήρθαν τετ-α-τετ με τους φωτογράφους κατά την έξοδό τους.

Βέβαια, δεν έλειψαν και κάποιοι διαπληκτισμοί. Χαρακτηριστική είναι η φράση του Μποριέλο, ο οποίος είπε σε μία φωτογράφο: «θα σε χτυπήσω άσχετα αν είσαι κορίτσι!»

Από την άλλη πλευρά, ο Ντε Ρόσι, ο οποίος είναι παντρεμένος με δύο παιδιά είπε: «Απλά ήθελα να κάνω μία βόλτα γύρω από την Κόκκινη Πλατεία. Ύστερα όμως κάποιοι φίλοι αποφάσισαν να έρθουν εδώ και με προσκάλεσαν. Δεν έκανα τίποτα, ειλικρινά. Απλά κοιτούσα και δεν ήπια καν. Μπορείτε να καταστρέψετε την οικογένειά μου».

α6.jpg
Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί από τους φωτογράφους δέχτηκαν να σβήσουν σχεδόν όλο τους το υλικό, όμως η ιστοσελίδα «sport.ru», βρήκε ένα μικρό δείγμα και το έφερε στο φως της δημοσιότητας.

α5.jpg

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Ρόμα, Βάλτερ Σαμπατίνι, τοποθετήθηκε επί του θέματος και ανέφερε πως: «Οι παίκτες μας είχαν άδεια να βγουν το βράδυ και να πιουν ένα ποτό...».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top