Νέα τροπή στην υπόθεση Πιστόριους: H Εισαγγελία άσκησε έφεση κατά της δικαστικής απόφασης

Ο Παραολυμπιονίκης έχει οδηγηθεί στη φυλακή από τον Οκτώβριο

Νέα τροπή στην υπόθεση Πιστόριους: H Εισαγγελία άσκησε έφεση κατά της δικαστικής  απόφασης

Η υπόθεση του Όσκαρ Πιστόριους συνεχίζει να απασχολεί την Εισαγγελία της Ν. Αφρικής, η οποία άσκησε έφεση κατά της δικαστικής απόφασης που του επιβλήθηκε για την δολοφονία της Ρίβα Στέενκαμπ, τον Φεβρουάριο του 2013.

Όπως σας είχαμε γράψει σε προηγούμενη ανάρτηση στο star.gr, η Εισαγγελία ήταν δυσαρεστημένη από την ετυμηγορία του δικαστηρίου της Πρετόρια, που καταδίκασε τον Οσκαρ Πιστόριους για φόνο εξ αμελείας, ανοίγοντας τον δρόμο για την αναθεώρηση της δίκης του Παραολυμπιονίκη που βρίσκεται στη φυλακή από τον Οκτώβριο.

Έτσι λοιπόν, ο εκπρόσωπος της εισαγγελίας της Νότιας Αφρικής Νάτι Μνκούμπε είπε: «Ανακοινώνουμε σήμερα ότι η εθνική εισαγγελία εφεσιβάλλει τόσο την ετυμηγορία όσο και την απόφαση για την επιβολή της ποινής».

Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι ο Παραολυμπιονίκης καταδικάσθηκε σε φυλάκιση πέντε ετών και αναμένεται να εκτίσει δέκα μήνες της ποινής του στη φυλακή και το υπόλοιπο διάστημα σε κατ' οίκον περιορισμό.

Έπειτα από την ανακοίνωση της απόφασης από τη δικαστή, Τοκοζίλε Μασίπα, ο Πιστόριους οδηγήθηκε στη φυλακή Κγκόσι Μαμπούρου ως ένας κοινός εγκληματίας και αποτελεί έναν από τους 7.000 τροφίμους του σωφρονιστικού ιδρύματος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top