Πόσα αστέρια πήραν τα Subaru XV & Impreza στις δοκιμές πρόσκρουσης

Ποια συστήματα ασφαλείας διαθέτουν

Πόσα αστέρια πήραν τα Subaru XV & Impreza  στις δοκιμές πρόσκρουσης

Πρόσφατα ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Euro NCAP αξιολόγησε τα νέα Subaru XV και Impreza ως τα κορυφαία αυτοκίνητα σε ασφάλεια στην κατηγορία «BEST IN CLASS /SMALL FAMILY CARS».Μετά την αξιολόγηση των 5 αστέρων στις δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP, έρχεται τώρα η διάκριση BEST IN CLASS να αναδείξει τα νέα μοντέλα της Subaru για πρώτη φορά στην κορυφή του Ευρωπαϊκού αυτού θεσμού.

Με τα πλέον σύγχρονα συστήματα προστασίας / αποφυγής συγκρούσεων, όπως είναι το EyeSight, και με μοναδικές τεχνολογίες, όπως η Παγκόσμια Πλατφόρμα Subaru (SGP) και το Symmetrical All-Wheel Drive, επιδιώκει συνεχώς να βελτιώνει την Συνολική Ασφάλεια, μένοντας σταθερά στο δρόμο που έχει οραματιστεί.Η εξέλιξη της τεχνολογίας  παίρνει μορφή στα ολοκαίνουργια Subaru XV και Impreza που πωλούνται ήδη και στην Ελλάδα.To EyeSight βρίσκεται ακόμα και στην πιο βασική έκδοση των μοντέλων. Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Euro NCAP δέχεται για την βράβευση BEST IN CLASS μόνο αυτοκίνητα που έχουν σημειώσει την ύψιστη βαθμολογία έχοντας τον βασικό εξοπλισμό ασφαλείας και όχι τον προαιρετικό.

Βαγγέλης Γκούμας

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top