ΠΡΟΣΟΧΗ: προληπτική ΑΝΑΚΛΗΣΗ Audi Α4, Α5 και Q5

Που εντοπίστηκε το πρόβλημα

ΠΡΟΣΟΧΗ: προληπτική ΑΝΑΚΛΗΣΗ  Audi Α4, Α5 και Q5

Η εταιρεία KOSMOCAR A.E., Γενικός Εισαγωγέας των αυτοκινήτων Audi στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας ανακαλεί προληπτικά Α4, Α5 και Q5. Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά 131 οχήματα, μοντέλα ετών 2011 έως 2016. Στην  ανάκληση θα γίνει η αντικατάσταση του θερμαντικού στοιχείου του συστήματος κλιματισμού και η αναβάθμιση λογισμικού του εγκεφάλου κλιματισμού. Όπως αναφέρει ο κατασκευαστής  υπάρχει πιθανότητα  να προκύψει βλάβη του συμπληρωματικού θερμαντικού στοιχείου του συστήματος κλιματισμού σε αυτοκίνητα κατασκευασμένα σε ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα. Σε σπάνιες περιπτώσεις αυτό μπορεί να επιφέρει ζημιές από υπερθέρμανση ή ακόμα και πυρκαγιά. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι κάτοχοι των επηρεαζόμενων οχημάτων θα ενημερωθούν γραπτώς, για να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση  στους κατά τόπους εξουσιοδοτημένους  συνεργάτες Service Audi της εταιρείας KOSMOCAR A.E. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι κάτοχοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών Audi στο τηλέφωνο 210 9981200 από 09.00 - 18.00 καθημερινά ή στο email: customercare@kosmocar.gr.

Βαγγέλης Γκούμας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top