Ο όμιλος PIAGGIO μπαίνει με την APRILIA στην Ινδική αγορά

Η μεγαλύτερη αγορά στον κόσμο στα σκούτερ

​Ο όμιλος Piaggio συνεχίζει να επεκτείνεται σε ταχέως αναπτυσσόμενες, μεγάλες αγορές, με την εισαγωγή της Aprilia στην αγορά σκούτερ της Ινδίας.Έτσι ξεκινάει η διάθεση του σπορ σκούτερ Aprilia SR 150 στην Ινδία, της οποίας ο τομέας των σκούτερ είναι η μεγαλύτερη αγορά στον κόσμο, με πωλήσεις σχεδόν 5 εκατομμύρια οχήματα για το 2015 και ανάπτυξη της τάξης του 20% κατά τα το πρώτο εξάμηνο του 2016, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο της προηγούμενης χρονιάς.

Το Aprilia SR 150 θα πωλείται σε ανταγωνιστική τιμή, 65.000 ρουπίες (περίπου 880 ευρώ), και τοποθετείται σε μία κατηγορία που σημειώνει εντονότερη ανάπτυξη σε σχέση με εκείνη της συνολικής αγοράς σκούτερ της Ινδίας. Με τον τρόπο αυτό ανοίγει ο δρόμος για τον Όμιλο Piaggio για μία βιομηχανική και εμπορική στρατηγική που θα περιλαμβάνει και ελαφρύτερους σπορ κινητήρες, σύμφωνα και με την καλύτερη παράδοση της μάρκας Aprilia, που έχει διασφαλίσει την επιτυχία από την αρχή της ύπαρξής της.

Το Aprilia SR 150 συνδυάζει την αίσθηση σπορ μοτοσυκλέτας με την άνεση και ευκολία χρήσης ενός σκούτερ. Σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε στην Ιταλία και κατασκευάστηκε στο εργοστάσιο του Ομίλου Piaggio στο Μπαραμάτι, στην πολιτεία Μαχαράστρα.

Φέροντας όλα τα τυπικά χαρακτηριστικά της αδιαμφισβήτητης σπορ προσ��πικότητας της μάρκας, το Aprilia SR 150 έχει επιθετικό σπορ στυλ και εγγυάται επιδόσεις στην κορυφή της κατηγορίας, χάρη στον σύγχρονο και δυναμικό 4-χρονο, μονοκύλινδρο κινητήρα 150 κυβικών. Από την άποψη της αισθητικής, το στοιχείο που ξεχωρίζει είναι οι μεγάλοι τροχοί 14’’ με πέντε ακτίνες, με αποφασιστικό σπορ σχεδιασμό που παραπέμπει στις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες Aprilia, που εντυπωσιάζουν στις πίστες του MotoGP.
aprilia 2.jpg
Το νέο Aprilia SR 150 απευθύνεται σε ένα μοντέρνο και δυναμικό κοινό, στη νέα γενιά νεαρών Ινδών που είναι ανοιχτοί στη διεθνή κουλτούρα και οδηγούν την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη και αλλαγή της χώρας. Η σπορ ψυχή της Aprilia, που έχει δια��ορφωθεί μέσα από τα κορυφαία παγκόσμια πρωταθλήματα και έχει επιβεβαιωθεί από 54 παγκόσμιους τίτλους, εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τις φιλοδοξίες και την προσωπικότητα αυτής της γενιάς.

Το Aprilia SR 150 θα είναι διαθέσιμο στην αγορά τον Αύγουστο, ωστόσο έχουν ήδη ξεκινήσει οι προ-παραγγελίες στο δίκτυο διανομέων του Ομίλου Piaggio.

Βαγγέλης Γκούμας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top