Η παρουσία της FCA στο φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood 2016

​Alfa Romeo, Abarth και Fiat εντυπωσίασαν

Η παρουσία της FCA στο φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood 2016
Από τις 23 έως τις 26 Ιουνίου η περιοχή του West Sussex στην Αγγλία φιλοξένησε ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα του διεθνούς μηχανοκίνητου αθλητισμού. Την εμφάνισή τους στο φεστιβάλ έκαναν και αρκετά σπάνια κλασικά αυτοκίνητα της Alfa Romeo, Abarth και Fiat, μαζί με τα τελευταία νέα μοντέλα της FCA, με σκοπό να επιβεβαιώσουν την αιώνια σχέση μεταξύ των εμβλημάτων του παρελθόντος και των αυτοκινήτων που παράγονται σήμερα.
FCA-Alfa-Romeo-33-TT-.jpg
Συγκεκριμένα η Alfa Romeo παρουσίασε μοντέλα όπως η Giulia TI Super (1963), 1750 GT Am (1970), 33 TT 12 (1975) και 33.3-litre Le Mans (1970), τα οποία προέρχονται από το Ιστορικό Μουσείο της Alfa Romeo στο Arese που ονομάζεται "La macchina del tempo» (Πληροφορίες για το μουσείο και τις ώρες λειτουργίας του στο www.museoalfaromeo.com.). Η γκάμα των κλασικών μοντέλων της FCA ολοκληρώνεται με το θρυλικό 124 Abarth Rally Gr. 4 (1975) και το Fiat S 61 Corsa (1908).
FCA-Alfa-Romeo-Giulia-TI-Super-1.jpg
Η Βρετανική εκδήλωση είναι επίσης η ιδανική ευκαιρία για μια κοντινή ματιά στα πιο πρόσφατα μοντέλα της Abarth, δημιουργήματα της ομάδας Abarth Racing: το νέο Abarth 124 spider, ένα γνήσιο roadster που εγγυάται τον ενθουσιασμό και την ευχαρίστηση της οδήγησης ενός αυτοκινήτου υψηλών επιδόσεων και το νέο Abarth 595 Competizione, η εξέλιξη της εικόνας της Abarth που έχει κερδίσει θαυμαστές σε όλο τον κόσμο από το 2008 έως σήμερα. Στο επίκεντρο βρίσκεται και το νέο Abarth 124 Rally, ένα μείγμα καθαρής τεχνολογίας και επιδόσεων, που φέρνει τη μάρκα ξανά στο προσκήνιο σε ένδοξους και απαιτητικούς αγώνες ράλι.

Βαγγέλης Γκούμας
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top