Δείτε γιατί πρέπει να αγοράσετε τώρα Peugeot

Με τιμές καλύτερες και από αυτές της απόσυρσης

​H Peugeot, η εταιρία που έχει φέρει την επανάσταση στα αυτοκίνητα με τεχνολογία και design , φέρνει τώρα την επανάσταση και στα χρηματοδοτικά προγράμματα με το Peugeot Future 6, το νέο πρόγραμμα απόκτησης Peugeot που σχε��ιάστηκε για να αφαιρέσει το οικονομικό άγχος από την απόκτηση αυτοκινήτου!

Με το πρόγραμμα Peugeot Future 6, οι πελάτες της μάρκας μπορούν να αγοράσουν σήμερα το καινούργιο τους Peugeot και να αρχίσουν να αποπληρώνουν τις δόσεις τους ύστερα από 6 μήνες, άτοκα. Θα είναι απόλυτα εξασφαλισμένοι, με 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης αλλά θα κερδίσουν και ακόμα περισσότερα καθώς με το όφελος νέας τιμής εξασφαλίζουν τιμές αγοράς χαμηλότερες ακόμα και από αυτές τις απόσυρσης!

Με το Peugeot Future 6, ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί εύκολα να αποκτήσει ένα από τα νέα μοντέλα της Peugeot, που σήμερα διαθέτει την πιο φρέσκια γκάμα στην ιστορία της, με αυτοκίνητα τελευταίας γενιάς, προηγμένης τεχνολογίας ασφάλειας και με εκπληκτικά αποδοτικούς και οικονομικούς κινητήρες.

Τα νέα Peugeot 108, Peugeot 208, Peugeot 2008 και Peugeot 308 εξοπλίζονται με τους παγκοσμίως βραβευμένους κινητήρες “Best in class” Blue Hdi πετρελαίου και PureTech βενζίνης που προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερο όφελος λόγω μέγιστης απόδοσης, χαμηλής κατανάλωσης και μηδενικών τελών κυκλοφορίας!

Eίναι η καλύτερη ευκαιρία για την αγορά ενός ολοκαίνουργιου Peugeot, χωρίς το άγχος της αποπληρωμής, με το Peugeot Future 6.

Βαγγέλης Γκούμας


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top