RENAULT και DACIA στην κορυφή του Ολύμπου

Υποστηρικτές Ορειβατικού Μαραθωνίου

RENAULT και DACIA  στην κορυφή του Ολύμπου
H Renault και η Dacia, στα πλαίσια του 29ο Ορειβατικού Μαραθωνίου Ολύμπου που που διοργανώνει ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης στις 6 Σεπτεμβρίου, θα βρεθούν στο βουνό των Θεών, υποστηρίζοντας ενεργά αυτήν τη μοναδική αθλητική εκδήλωση.

Μέσω μιας διαδρομής 41χλμ. και φτάνοντας σε υψόμετρο 2.648μ. στις πλαγιές του βουνού των Θεών, τα όρια των αθλητών δοκιμάζονται και η θέληση για τη νίκη υπερισχύει.

Υποστηρικτές του αγώνα θα είναι η Renault και η Dacia, δύο μάρκες που χαρακτηρίζονται τόσο για τον ξεχωριστό τους χαρακτήρα, όσο και για τις προτάσεις τους που απευθύνονται σε ανθρώπους που θέλουν να απολαμβάνουν κάθε στιγμή. Άλλωστε η νέα ταυτότητα της Renault “Passion for life” εκφράζει έμπρακτα αυτή τη φιλοσοφία.

Ειδικότερα, η Renault έχοντας συνδέσει άρρηκτα το όνομα της με κορυφαίες επιδόσεις και η Dacia που με τον σκληροτράχηλο της χαρακτήρα βγαίνει νικήτρια σε κάθε δύσκολη διαδρομή, εναρμονίζονται απόλυτα με μια αθλητική διοργάνωση ιδιαιτέρως υψηλών απαιτήσεων.

Η συγκεκριμένη ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο υποστήριξης και ενίσχυσης μεγάλων πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων από την TEOREN MOTORS B. Ν. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ.

Βαγγέλης Γκούμας




Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top