Πέντε χρόνια εγγύηση στα επαγγελματικά της Nissan

Mε ημερομηνία πρώτης αγοράς την 1η Σεπτεμβρίου 2015

Με μια ακόμα καινοτομία, η Nissan ξεχωρίζει, προσφέροντας στην αγορά των επαγγελματικών οχημάτων της, πλήρη εργοστασιακή εγγύηση πέντε ετών ή 160,000χλμ, για όλη την γκάμα των φορτηγών και βαν που διαθέτει, με ημερομηνία πρώτης αγοράς την 1η Σεπτεμβρίου 2015. Η συγ��εκριμένη πρωτοποριακή εγγύηση καλύπτει ακόμα και τα γνήσια αξεσουάρ που τοποθετούνται στο όχημα.

Η Nissan διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες σειρές επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη, που περιλαμβάνει το τρέχων Navara (αλλά και το επερχόμενο νέο NP300 από τις αρχές του 2016), τα NV200, NV400, όπως και τα NT400 Cabstar και NT500 Atleon. Επιπλέον, στο συγκεκριμένο πρόγραμμα εγγύησης εντάσσεται και η επιβατική 7θέσια έκδοση του NV200, του γνωστού EVALIA Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα επαγγελματικά οχήματα της Nissan και την κορυφαία πλήρη εργοστασιακή εγγύηση πέντε ετών που τα συνοδεύει, στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων και επισκευαστών της Nissan ανά την Ελλάδα, αλλά και στο www.nissan.gr

Βαγγέλης Γκούμας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top