Το τεχνικό κέντρο της SEAT γιορτάζει την 40η επέτειο λειτουργίας του

Η SEAT επένδυσε 1.4 δις ευρώ τα τελευτα��α πέντε χρόνια

Πριν από 44 χρόνια, η SEAT πήρε μία απόφαση που θα άλλαζε για πάντα το μέλλον της. Η εταιρεία αποφάσ��σε να δημιουργήσει το δικό της τεχνικό κέντρο, ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα το 1975. Το CTS ξεκίνησε την λειτουργία του το 1975 σε μία περιοχή 130.000 m2 με δυναμικό 211 εργαζομένων.

Σήμερα το CTS βρίσκεται σε μία περιοχή 200.000 m2 και απασχολεί περισσότερους από 900 μηχανικούς και τεχνικούς οι οποίοι θα ξεπεράσουν τους 1.000 μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. Η σύλληψη της ιδέας για την λειτουργία του Τεχνικού Κέντρου έγινε με σκοπό να διασφαλιστεί η πρόοδος της εταιρείας, δημιουργώντας τη δική της μοναδική ταυτότητα και στυλ και ενσωματώνοντας συνεχώς την πιο προηγμένη τεχνολογία στα μοντέλα της. Αυτό το χρόνο, το Τεχνικό Κέντρο της SEAT (CTS) γιορτάζει την 40η επέτειο λειτουργίας του. Το Κέντρο σηματοδοτεί το «πριν και το μετά» της εταιρείας και της Ισπανικής αυτοκινητοβιομηχανίας στο σύνολο της.

Από την αρχή, το CTS διαμόρφωσε το DNA της SEAT και έγινε η κινητήρια δύναμη της εταιρείας και ο μεγαλύτερος βιομηχανικός επενδυτής στο R&D στην Ισπανία. Το CTS είναι υπεύθυνο για τη δημιουργία των πιο εμβληματικών οχημάτων της SEAT, όπως το Leon, Ibiza, Toledo, Alhambra, Malaga, Marbella, Cordoba, Altea και Arosa μεταξύ άλλων. Η εταιρεία έχει επενδύσει 1.4 δις ευρώ σε αυτόν τον τομέα τα τελευταία πέντε χρόνια.

Βαγγέλης Γκούμας
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top