Το εργοστάσιο της FCA ��το Melfi ανοίγει τις πόρτες του στο διαδίκτυο

Περιήγηση στην παραγωγή του Fiat 500X σαν να είστε εκεί

Η εφαρμογή Google Maps μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εικονική επίσκεψη επίσκεψη του εργοστασίου της FCA στο Melfi, ενός από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα εργοστάσια στην Ευρώπη, όπου κατασκευάζεται το Fiat 500X.-

Με την τεχνολογία Google Maps Business View οι εικονικοί επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν πώς λειτουργούν τα τμήματα διαμόρφωσης των μεταλλικών μερών, συναρμολόγησης και βαφής.- Για να γίνει αυτή η εμπειρία της εικονικής περιήγησης όσο το δυνατόν πιο συναρπαστική, τραβήχτηκαν 3.924 φωτογραφίες σε ένα φωτογραφικό τριήμερο.

Υπάρχουν 327 πανοραμικές εικόνες, κάθε μία από τις οποίες αποτελείται από 12 φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης. Οι χρήστες μπορούν να μετακινηθούν μέσα στο εργοστάσιο του Melfi με τις εύχρηστες λειτουργίες του Google Street View, επισκεπτόμενοι τα τμήματα διαμόρφωσης των μεταλλικών μερών, συναρμολόγησης και βαφής .

Περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο ευρώ επενδύθηκαν πρόσφατα για να γίνει το εργοστάσιο ένα από τα πιο καινοτόμα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Η κορυφαία κατασκευαστική ποιότητα επιτυγχάνεται με την εφαρμογή των τεχνολογιών και των καλύτερων μεθόδων που συγκεντρώθηκαν από όλα τα άλλα εργοστάσια της FCA.

Το εργοστάσιο βραβεύθηκε με ασημένιο μετάλλιο για το σύστημα World Class Manufacturing και σήμερα στοχεύει πλέον στο χρυσό.- Εργατικό δυναμικό περίπου 8.000 ατόμων, πέντε πρέσες και δύο μηχανήματα κοπής, 860 ρομπότ στο τμήμα κατασκευής αμαξωμάτων, 54 ρομπότ στο τμήμα βαφής, 278 αυτόματοι σταθμοί κοχλίωσης και περίπου 4.000 εργάτ��ς στο τμήμα συναρμολόγησης.- Πάνω από 5000 εξαρτήματα χρησιμοποιούνται για να κατασκευαστούν οι διάφορες εκδόσεις του 500X.

Το εργοστάσιο λειτουργεί καθημερινά σε εικοσιτετράωρη βάση με τρεις βάρδιες για να κατασκευάσει περίπου 500 μονάδες από το νέο crossover τις Fiat, συνδυάζοντας τέσσερις τύπους πλαισίου, 12 χρώματα αμαξώματος, πέντε εσωτερικά, 8 κινητήρες και 188 πακέτα προαιρετικού εξοπλισμού.

Βαγγέλης ΓκούμαςΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top